Mit gondoltok az Eufrozina névről?
Na jól van kérdező, bocsáss meg, de te nagyon hülye vagy.
A Szabó Xavért ki lehet mondani, de a Szabó Angelikát nem? Szegény gyereket szerinted nem fogják csúfolni, hogy TITANILLA EUFROZINÁNAK hívják??????? Borzasztó!!!! A Szabó Eleonóra, vagy a Szabó Hugó még egész jó is, bár nekem a Hugóról mindig a víziló jut eszembe, nem tudom miért. Talán még Henrik... az elég úrias. Az Emília is nagyon szép név, vagy a Henrietta, Marietta, Magdolna, Viola, Daniella, Kamilla...
Azt én sem értem, hogy miért könnyebb a Szabó Xavért kimondani, mint a Szabó Angelikát :D
Az Eufrozina, Titanilla pedig szerintem is röhejes.
Nekem majdnem hogy még a Szabó Emília Úrihölgyesebb.Inkább mint az Eufrozina Titanilla vagy fordítva.
A Szabó Hugó nem rossz.De akkor inkább már Szabó Igor.
34 Ebben az a vicc, hogy én is elfelejtem, mindig csak véletlenül ugrik be az Eufrozina:D De attól még tetszhet.
Amúgy azért nehezebb kiejteni a Szabó Auréliát, mert két magánhangzó van, a Szabó Xavérnél meg jóformán csak sziszegni kell. Az sokkal könnyebb.
Amúgy még mindig folyik a vita a néven, csak most megpróbálnak megegyezni egy másikban vagy a Titanilla, vagy az Eufrozina helyett. De valamelyiknek mindenféleképpen maradnia kell.
Nekem amúgy tetszik a Henrik is, csak az a baj, hogy unokatesóimnak nem.
Ha ikrek születnek, akkor meg Szabó Xavér és Szabó Xénia lesznek? :D
Szegény fiú enyhe alkoholos befolyásoltság alatt be se tud majd mutatkozni... Xszabószavér... Izé, Szabószavér... Kszabókszavér... Áhh, itt a személyim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!