Mit gondoltok, a kategóriában a kérdéseknek hány %-a kamu, mennyi troll jár ide szítani a kedélyeket?
Minden nap olvasok jó néhány hajmeresztő kérdést, amelyről nem tudom eldönteni, vajon valósak-e vagy csak valaki unalomból tette fel őket.
A mai kincs, ahol a lányka az anyós nyakára szül két gyereket, és még ő kéri ki magának a dolgokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
És mondja, mondja a magáét, akárhányan világosítottál már fel, hogy nincs igaza, még kikéri magának a dolgokat. Az ember meg néz, és az jár a fejében, hogy ennyire ostoba és pofátlan ember egyszerűen nem létezhet.
DE! Miközben ezt hajtogattam magamban, eszembe jutott egy történet. Az egyik kolleganőm mesélte egyszer, hogy a lakás, amelyben az anyukájával laknak, valójában az apjáé. Nos, az apja még anno a születése előtt megcsalta az anyját és ebből a kalandból született egy gyerek, akit a pasi "nem akart", ezért nem fizetett se gyerektartást, se nem látogatta a gyereket, életükben mindössze néhány alkalommal találkoztam.
A kollegina pedig mesélte, hogy attól fél, ha a betegeskedő apja esetleg meghal (azóta az ő anyjától is elvált), akkor menniük kell majd a lakásból, merthogy közös örökség a testvérével (egyébként ők is talán egyszer találkoztal). És elkezdte ecsetelni, hogy ezt ő nem fogja hagyni, mit képzelne magárról a srác, hiszen az apja nem is akarta, hogy megszülessen, neki semmi köze a lakáshoz. Szóval, szerint teljesen jogos az, hogy mivel az apja nem akarta a gyereket, nem vállalta érte a felelősséget és nem támogatta (magyarán b*szott gumit húzni), ezért a fiúnak joga sincs az örökséghez, és nem is igazi gyereke a pasinak.
Ha nem a saját fülemmel hallom, akkor én erre is azt mondom, hogy ez egy kamu, hogy nem lehet valaki ennyire ostoba és korlátozott. De mégis...
Mi számít kamunak?
Én van hogy kiírok egy kérdést, ami valós, csak az adatokat változtatom meg (kort pl.). Ismerőst írok ahelyett, hogy tesómat írnám meg hasonlók.
A teljesen kamu kérdések szerintem hamar kiderülnek, ez alapján én 30%-ra tippelek.
A féligazságokat tartalmazók még vagy 40% (tehát valamit variál). és a maradék 30% mindent leír őszintén, kertelés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!