Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen megoldási javasla...

Anonym_lány kérdése:

Kinek milyen megoldási javaslata, véleménye van? Súlyos és összetett a probléma.

Figyelt kérdés
Szóval, elég összetett a gondom.Napok óta azzal az elhatározással kelek és fekszem,hogy végetvetek az életemnek. Teljesen kilátástalannak érzem az életem. Rossz ember vagyok,sok kárt okoztam a szeretteimnek. Loptam, csaltam, hazudtam.Még csak nem is tudják hogy ki és milyen ember vagyok valójában.Még csak 22 éves vagyok, de már több hazugság van mögöttem, mint másnak egész életében.Olyan 14 évesen kezdtem ilyen lenni és nem tudom miért.Nem vertek,nem erőszakoskodtak velem.Semmivel sem volt elcseszettebb életem, mint bárki másnak.Úgy tudja a családom, hogy egyetemre járok és fordításokból élek.És még számos hazugságot.Az igazság az,hogy depressziós lettem,szorongtam és nem voltam képes bejárni vizsgázni így kirúgtak.Felnőtt webkamerás műsorokból éltem úgy egy évig, előtte dolgoztam étteremben,pékségben.1 éve már nem vagyok képes a kamerás munkát csinálni.Akkor kezdtem el lopni és csalni.Nemsokára tárgyalásom is lesz egy családi ügy miatt.Nem tudom miért vagyok ilyen.Az egyetlen ember akit igazán nagyon szeretek a párom, és fogalma sincs hogy kivel él együtt.Nem lát át a hazugságok hálóján.Néhány napja eljutottam egy pontra,ahonnan úgy érzem csak a halálom egy egyetlen megoldás, hogy ennek vége legyen.Itt a karácsony, nincs egy fillérem sem,mert képtelen voltam a továbbiakban bárkinek is ártani.Holnaptól nincs mit ennem, nincs kihez fordulnom, nincs megoldás vagy kiút ebből.Inkább meghalnék, mint hogy a szeretteim megtudják milyen ember vagyok, és nem tudom meg tudnék-e változni,hiszen nem tudom miért vagyok ilyen

2013. dec. 17. 23:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

"Inkább meghalnék, mint hogy a szeretteim megtudják milyen ember vagyok, és nem tudom meg tudnék-e változni,hiszen nem tudom miért vagyok ilyen"

Ha ez igaz, amit az idézett szövegedben írtál, akkor AZONNAL pszichiáter! Most! Zárd le a gépet, mosakodj meg, öltözz fel, menj be a háziorvoshoz és kérj beutalót. Minden jobb, mint az öngyilkosság.

2013. dec. 18. 10:04
 32/56 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, tök értelmes vagy. Ne dobd el magadtól az életet. Nézd, az tökjó hogy beláttad, hogy nem akarsz így élni tovább! Szuper, megtetted az első lépést egy jobb élet irányába. Következő? Ne mondd el a családodnak, mit tettél. Semmi értelme. Mondd azt, hogy abbahagytad az egyetemet. Kész. sokan abbahagyják. Ez még nem bűn. A lopás már igen, de azért úgyis megkapod a büntit. sokkal mélyebbről is van visszaút hidd el. És vannak még jó emberek, lásd itt is van aki segíteni akar. Én is segítenék, de nekem sincs egy vasam sem totál minúszban vagyok. Írj mi van veled?
2013. dec. 18. 10:37
 33/56 anonim ***** válasza:
0%
Szegény bűnöző,most aztán megsajnállak,hogy kifosztottál ,és átvertél embereket,most csak azt kapod,amit megérdemelsz..
2013. dec. 18. 11:01
 34/56 anonim ***** válasza:

#33 válaszoló!

Hogy lehetsz ilyen érzéketlen b.nkó?!

Egy földön fekvőbe belerúgsz...Dícséretes jellemre vall...

2013. dec. 18. 11:12
 35/56 anonim ***** válasza:
0%
:$
2013. dec. 18. 11:13
 36/56 anonim ***** válasza:
0%
nem vagyok érzéketlen,bunkónak sem,mivel még nem is káromkodtam,sőt 1 darab olyan szóval nem illettem,amivel le is törölhetnék akár a kommentem.
2013. dec. 18. 11:16
 37/56 Girgoy ***** válasza:

Kedves kérdező! Nem olvastam el minden választ, de egy a lényeg:

KI NE SZÁLLJ AKKOR, AMIKOR VÉGRE KEZDENEK JÓ IRÁNYBA MENNI AZ ESEMÉNYEK!

Nem vagy egyedül, ismerek a Tiédhez hasonló sztorikat. A szar eddig volt, amikor már belátod, hogy gáz van, az végre az az esemény, amikor jó irányba fordulnak a dolgok! Mert már ez is hallatlanul jó dolog, hoyg ezt beláttad és meg akarsz tőle szabadulni!

Nézd: én vallásos ember vagyok (nem bigott, hülye térítő, hanem normális), és mi mindig örülünk és Isten kegyelmének tartjuk, ha valaki végre eljut eddig a pontig, hogy belássa, hoyg vétkezett és hogy a legfontosabb a szeretet (ahol most Te is tartasz). Az emebrek ezt önmaguktól nem képesek belátni, bizony nem! Nem tudom, zavar-e ha vallási síkra terelem, mert tudok semleges is maradni, de inkább írok 2 verziót :) :

A) [link]

(Ez a Bibliai tékozló fiú története. Arról szól többek között, hoyg addig hülye az ember, amíg saját feje után megy és elzüllik, amint belátja, hoyg ez nem jó, bűnbánatot tart, visszatér apja házába. Az apja nem utasítja el, hanem már eleve előreszalad hozzá, átöleli és visszafogadja. Olyan ez, mint amikor valaki rájön, hogy halott, de Isten feltámasztja.) Már az is Isten kegyelme volt, hogy erre rájöttél, így a továbbiakban segíteni fog, megbocsát és helyrerakja az életedet. Egyértelműen Ő idézte ezt elő benned, tehát ne aggódj, Veled lesz és segít a továbiakban is. A lényeg, hogy Neki is mondd el, hoyg "Bocsáss meg és segíts!" Nem muszáj sokkal többet, elég ennyi is, ha őszinte. Innentől kezdve fogod megtaapsztalni a feltámadást, hoyg tényleg midnen rendbe tud jönni. Mással is volt már ilyen, ne félj, Isten nagyon szeret Téged is és megbocsát. Pont azért jutottál el erre a felismerésre, mert Isten meg akar menteni Téged! Tehát csak bátran és őszintén! Helyre áll minden, még a vizsgadrukk is megszünik! Örülj, hoyg itt tartasz!

B) Ugyan meggyőződésem és tapasztalatom, hogy a fentieket Isten idézi elő, így talán nem célszerű kihagyni Őt ebből, de ha valami miatt zavar a vallásos színezet, akkor is azt modnom: örülj, hoyg ez a felismerés történt Veled. Ne hidd, hogy nélkülözhető vagy és nem fogad vissza családod. Megdöbbenni mondjuk tuttira meg fognak, hasonló szituban Te is ezt tennéd, meg nem biztos, hoyg olyan könnyű lesz elmondani neki, de ez a kivezető út, minden másből nem jössz ki jól. Szóval menj csak vissza, hogy apa, anya, asszem jól elcsesztem az életem, de bocsássatok meg és segítsetek rajtam (vagy valami hasonlóval). És aztán adj ki magadból mindent. Mondom, ne lepődj meg, ha elsőre falfehérré válnak, ez csak a kezdeti (természetes) reakció. Utána ők is megemésztik a dolgot és megmarad egy dolog: hogy most őszintén meg akarsz változni és keresed a kiutat. Biztos segíteni fognak, hiszen eddig se vertek, meg hasonlók. Az első sokk után már közösen fogtok dolgozni a megoldáson, nem maradsz egyedül, biztosan kapsz megfelelő segítséget, hajrá!

No, sok sikert, én örülök, hogy valaki eljutott eddig, míg számos hazug kretén ember sohasem jut el ide sajnos. Úgyhogy hajrá sé ne aggódj! Aztán írj, hoyg mi lett! :)

2013. dec. 18. 11:44
 38/56 anonim ***** válasza:
Valakinek írt, válaszolt a kérdező? Remélem nem végleg búcsúzott el...
2013. dec. 18. 12:12
 39/56 anonim ***** válasza:
Nekem is gyanús ez a csend..
2013. dec. 18. 12:38
 40/56 Girgoy ***** válasza:
Ma 7-kor még írt ide. Valszeg nem sokat aludt éjjel és nem biztos, hogy most folyton a Neten lóg, reméljük a legjobbakat.
2013. dec. 18. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!