Üdv Mitől lehet az a gond? Hogy a gép "játék" közben fogja magát (random időpontokban) és kikapcsolja a VGA-t de hang játék fut alatta csak a vga kapcsol le, ezáltal persze a monitor is.
Üdv mindenkinek, ilyen nekem is előfordult már, hogy egy két másodpercre kikapcsolja a képet, nekem egy 400W-os "MS-industial KY-400ATX P4" típusú tápom ven ehhez a rendszerhez:
CPU: Intel pentium s478 2,8/1M/800
RAM: 1,5Gb DDR1
Videókártya: Ati radeon HIS x1650 PRO 512Mb AGP
HDD: Samsung 120Gb 7200rpm
Optikai meghajtó: pioneer dvr 111d
Ennyi a gépem.
Nem értem én sem, hogy miért csinálja a táp nemrég lett újrakondizva, a gép pedig kitakarítva!!
előző vagyok a lapot elfelejtettem: MSi 848P neo-V
A kérdezőtől elnézést, hogy így hozzáírom a problémámat az övéhez, de hátha sikerül megoldani ezt a hibát! :) :P
Mint írtam most kezdett el jelentkezni a gond...
De idő közben kiderült hogy nvidia 3.x.x-es driverek felett minddel csinálja sajnos szóval ez nvidia szívatás lesz szerintem. Más vgaval tesztelt szóval táp, alaplaphoz nem hiszem sok köze lenne.
Vissza kell venni 550 mhzra.
Probléma megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!