Kinek milyen megoldási javaslata, véleménye van? Súlyos és összetett a probléma.
Igazad van!!! A legfontosabb a szeretet. Nekem 3 gyermekem van, a mindeneim ők. Sokat imádkozom, hogy ne csússzon félre az életük, holott tudom, mindig, mindenhonnan van visszaút. Egy szülőnek akkor is a gyereke a gyereke, ha az azt teszi, amit te.
Nem tudom, ismered-e a tékozló fiú történetét. Na, ő kikérte az örökségét, majd elment szerencsét próbálni... Az egész pénzt szerencsejátékokra, meg nőkre költötte, míg nem maradt semmije. Beállt béresnek, és boldogan jóllakott volna a disznók eledelével, de még abból sem kaphatott. Azt hitte, vége mindennek, és ekkor hazament az apjához. A legrosszabbra készült.
Az apja arany gyűrűt húzott az ujjára, levágatta a hízott borjút és fogadást adott a tiszteletére, hogy elveszett a fia, de megkerült.
Tudod, igazán nagy lelki távolságokat csak az képes bejárni, aki vagy nagyon magasról hull alá, vagy a mélységből kapaszkodik a csúcsra. A katarzis nem a langymelegben élő gyáváké.
És én azt hiszem, hálás lehetsz azért az adventi csömörért, ami elöntötte most a lelkedet, mert így biztos lehetsz benne, hogy a lelked él, ép és egészséges, megmondja neked, mi a jó és mi nem az és idővel azt is, hogy az élet gyönyörű.
A jó barát bajban ismerszik meg: a pároddal beszélj először, úgy, mint akinek már nincs mit vesztenie. És aztán szüleiddel. Meglátod, ha nem is repesve a történtekért, de szeretettel fognak fordulni feléd.
Sok sikert!
Kerdezö!
Irtam privit, hasonlo(majdnem ugyanaz) a helyzetem. Pszichiäter segithet.
Az elsö lopäsomra anno a 10 evvel idösebb bätyjäm vett rä.6 eves voltam.Nälam ez inditotta el a problemät.Ö is beteges hazudozo volt ebben a koräban es mivel sokat voltunk együtt, en is az lettem.A csalädom a mai nepig nem tud erröl.Sosem mertem elmondani.Pedig mär 25 vagyok.Hidd el ki lehet gyogyulni, bär nekem csak lassan sikerül.
Szia kérdező!
Ha jól értem megoldaná a gondod valamennyi pénz. Mégis mennyire lenne szükséged így hirtelen.Egy kisebb összeggel biztosan ki tudnálak segíteni,legalább meglenne a karácsonyi jócselekedetem, szívesen segítek írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!