Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen megoldási javasla...

Anonym_lány kérdése:

Kinek milyen megoldási javaslata, véleménye van? Súlyos és összetett a probléma.

Figyelt kérdés
Szóval, elég összetett a gondom.Napok óta azzal az elhatározással kelek és fekszem,hogy végetvetek az életemnek. Teljesen kilátástalannak érzem az életem. Rossz ember vagyok,sok kárt okoztam a szeretteimnek. Loptam, csaltam, hazudtam.Még csak nem is tudják hogy ki és milyen ember vagyok valójában.Még csak 22 éves vagyok, de már több hazugság van mögöttem, mint másnak egész életében.Olyan 14 évesen kezdtem ilyen lenni és nem tudom miért.Nem vertek,nem erőszakoskodtak velem.Semmivel sem volt elcseszettebb életem, mint bárki másnak.Úgy tudja a családom, hogy egyetemre járok és fordításokból élek.És még számos hazugságot.Az igazság az,hogy depressziós lettem,szorongtam és nem voltam képes bejárni vizsgázni így kirúgtak.Felnőtt webkamerás műsorokból éltem úgy egy évig, előtte dolgoztam étteremben,pékségben.1 éve már nem vagyok képes a kamerás munkát csinálni.Akkor kezdtem el lopni és csalni.Nemsokára tárgyalásom is lesz egy családi ügy miatt.Nem tudom miért vagyok ilyen.Az egyetlen ember akit igazán nagyon szeretek a párom, és fogalma sincs hogy kivel él együtt.Nem lát át a hazugságok hálóján.Néhány napja eljutottam egy pontra,ahonnan úgy érzem csak a halálom egy egyetlen megoldás, hogy ennek vége legyen.Itt a karácsony, nincs egy fillérem sem,mert képtelen voltam a továbbiakban bárkinek is ártani.Holnaptól nincs mit ennem, nincs kihez fordulnom, nincs megoldás vagy kiút ebből.Inkább meghalnék, mint hogy a szeretteim megtudják milyen ember vagyok, és nem tudom meg tudnék-e változni,hiszen nem tudom miért vagyok ilyen

2013. dec. 17. 23:21
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Hát nem egy életbiztosítás, de stoppolni még lehet ha családodhoz el akarsz jutni. Nekem egyszer így kellett megtennem 2000 km-t, szerencsére vannak emberek akik felvesznek néha. Sajnos így több nem jut eszembe az éjszaka közepén. Ja és hagyd abba a HAZUDOZÁST, mert úgy is lebuksz, ezt tapasztapatból mondom.
2013. dec. 18. 01:34
 22/56 anonim ***** válasza:
21: Mi a tapasztalatod?
2013. dec. 18. 01:39
 23/56 anonim ***** válasza:
Huha...! Nagyon sok mindenben emlékeztetsz régi önmagamra...Figyelj, hívd fel a szüleidet es telefonba mondd el mi a helyzet. Nehogy már emiatt eldobd az életed! Lehetsz még jó szülő, jó társ, kolléga stb. Pár év és nevetszcaz egészen!!! És tudom, hogy tanultál belőle. Ne csinálj hülyeséget írd meg hogy alakult.
2013. dec. 18. 06:26
 24/56 anonim ***** válasza:
23: Teveled mi volt, hogy volt?
2013. dec. 18. 06:34
 25/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat.Napok óta csak jár az agyam, hogy mit tegyek, és ma van a napja, hogy tennem is kell valamit.Akármit.De ahogy felkeltem reggel ismét azt érzem, hogy nem vagyok képes elmondani ezt senkinek.Nem hiszem hogy valaha is a társadalom számára hasznos ember lesz belőlem,mindenki jobban jár vele ha nem vagyok itt, és ezt teljesen őszintén és hideg fejjel ki tudom jelenteni.A én hülyeségem,hogy hagytam idáig fajulni a dolgokat, de abban sem vagyok biztos, hogy ha korábban kiderül nem jutok el idáig.Hiszen valamiért elkezdtem a hazudozást, ugyan azért,amiért most nem tudom "abbahagyni".Gondoskodom róla, hogy a családom ne tudjon meg utólag semmit ebből az egészből. Nektek válaszolók pedig sok szerencsét, és szeressétek egymást,mert nem tudhatjátok meddig van még rá lehetőségetek,és ez az egyetlen dolog ami értelmet ad az életnek, a szeretet.
2013. dec. 18. 07:00
 26/56 anonim ***** válasza:
Gondolj már bele mennyire fájna a párodnak és családodnak ha meghalnál. Sokkal jobban mintha bevallanád nekik. Azzal csak őket tennéd tönkre.
2013. dec. 18. 07:39
 27/56 anonim ***** válasza:

Igazad van!!! A legfontosabb a szeretet. Nekem 3 gyermekem van, a mindeneim ők. Sokat imádkozom, hogy ne csússzon félre az életük, holott tudom, mindig, mindenhonnan van visszaút. Egy szülőnek akkor is a gyereke a gyereke, ha az azt teszi, amit te.

Nem tudom, ismered-e a tékozló fiú történetét. Na, ő kikérte az örökségét, majd elment szerencsét próbálni... Az egész pénzt szerencsejátékokra, meg nőkre költötte, míg nem maradt semmije. Beállt béresnek, és boldogan jóllakott volna a disznók eledelével, de még abból sem kaphatott. Azt hitte, vége mindennek, és ekkor hazament az apjához. A legrosszabbra készült.

Az apja arany gyűrűt húzott az ujjára, levágatta a hízott borjút és fogadást adott a tiszteletére, hogy elveszett a fia, de megkerült.

Tudod, igazán nagy lelki távolságokat csak az képes bejárni, aki vagy nagyon magasról hull alá, vagy a mélységből kapaszkodik a csúcsra. A katarzis nem a langymelegben élő gyáváké.

És én azt hiszem, hálás lehetsz azért az adventi csömörért, ami elöntötte most a lelkedet, mert így biztos lehetsz benne, hogy a lelked él, ép és egészséges, megmondja neked, mi a jó és mi nem az és idővel azt is, hogy az élet gyönyörű.

A jó barát bajban ismerszik meg: a pároddal beszélj először, úgy, mint akinek már nincs mit vesztenie. És aztán szüleiddel. Meglátod, ha nem is repesve a történtekért, de szeretettel fognak fordulni feléd.

Sok sikert!

2013. dec. 18. 07:55
 28/56 anonim ***** válasza:
Ez nagyon "búcsúlevél" szerűen hangzott.. Kérdező ugye nem?
2013. dec. 18. 08:42
 29/56 anonim ***** válasza:

Kerdezö!

Irtam privit, hasonlo(majdnem ugyanaz) a helyzetem. Pszichiäter segithet.

Az elsö lopäsomra anno a 10 evvel idösebb bätyjäm vett rä.6 eves voltam.Nälam ez inditotta el a problemät.Ö is beteges hazudozo volt ebben a koräban es mivel sokat voltunk együtt, en is az lettem.A csalädom a mai nepig nem tud erröl.Sosem mertem elmondani.Pedig mär 25 vagyok.Hidd el ki lehet gyogyulni, bär nekem csak lassan sikerül.

2013. dec. 18. 09:04
 30/56 agi91babe ***** válasza:
81%

Szia kérdező!

Ha jól értem megoldaná a gondod valamennyi pénz. Mégis mennyire lenne szükséged így hirtelen.Egy kisebb összeggel biztosan ki tudnálak segíteni,legalább meglenne a karácsonyi jócselekedetem, szívesen segítek írj privit

2013. dec. 18. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!