Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen megoldási javasla...

Anonym_lány kérdése:

Kinek milyen megoldási javaslata, véleménye van? Súlyos és összetett a probléma.

Figyelt kérdés
Szóval, elég összetett a gondom.Napok óta azzal az elhatározással kelek és fekszem,hogy végetvetek az életemnek. Teljesen kilátástalannak érzem az életem. Rossz ember vagyok,sok kárt okoztam a szeretteimnek. Loptam, csaltam, hazudtam.Még csak nem is tudják hogy ki és milyen ember vagyok valójában.Még csak 22 éves vagyok, de már több hazugság van mögöttem, mint másnak egész életében.Olyan 14 évesen kezdtem ilyen lenni és nem tudom miért.Nem vertek,nem erőszakoskodtak velem.Semmivel sem volt elcseszettebb életem, mint bárki másnak.Úgy tudja a családom, hogy egyetemre járok és fordításokból élek.És még számos hazugságot.Az igazság az,hogy depressziós lettem,szorongtam és nem voltam képes bejárni vizsgázni így kirúgtak.Felnőtt webkamerás műsorokból éltem úgy egy évig, előtte dolgoztam étteremben,pékségben.1 éve már nem vagyok képes a kamerás munkát csinálni.Akkor kezdtem el lopni és csalni.Nemsokára tárgyalásom is lesz egy családi ügy miatt.Nem tudom miért vagyok ilyen.Az egyetlen ember akit igazán nagyon szeretek a párom, és fogalma sincs hogy kivel él együtt.Nem lát át a hazugságok hálóján.Néhány napja eljutottam egy pontra,ahonnan úgy érzem csak a halálom egy egyetlen megoldás, hogy ennek vége legyen.Itt a karácsony, nincs egy fillérem sem,mert képtelen voltam a továbbiakban bárkinek is ártani.Holnaptól nincs mit ennem, nincs kihez fordulnom, nincs megoldás vagy kiút ebből.Inkább meghalnék, mint hogy a szeretteim megtudják milyen ember vagyok, és nem tudom meg tudnék-e változni,hiszen nem tudom miért vagyok ilyen

2013. dec. 17. 23:21
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ennyi idő után még rendben van a TB-d. De ha nem lenne is ellátnak azért. Amúgy meg fizetned kéne havonta valami összeget (5k) körül. De ha elmész bejelentkezni a munkanélküli hivatalba, utána meg át egy másik hivatalba azzal a papírral, hogy nem részesülsz ott ellátásban, akkor ingyenesen rendezve lesz.

Ja és önkormányzatnál van ahol lehet kérni segélyeket. Nézz utána.

2013. dec. 18. 00:28
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
De ha elmész orvoshoz akkor kiderül mi van a tb-ddel amúgy ez nem gáz. Meg azt mindenképp csináld meg amit írtam, mert különben visszamenőlegesen is ketyeg a TB ez nem olyan, hogy ha nem fizeted, akkor nem is számolják fel.
2013. dec. 18. 00:29
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
12: Akkor holnap menj be a Munkaügyi Központba, regisztráld Magad álláskeresőnek, és máris lesz TB-d, mint regisztrált álláskereső.
2013. dec. 18. 00:32
 14/56 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kb holnap, maximum holnapután kiborul a bili, hogy miért nincs pénzem. Lenne, ha folytattam volna ami eddig csináltam, de képtelen voltam rá.Ennyi idő alatt,nem tudok érdemben tenni semmit,ami az életemen változtatna.Se munkát se semmit nem találok 1-2 nap alatt.Abban pedig egyre biztosabb vagyok, hogy képtelen lennék mindent bevallani a családomnak, főleg a páromnak.Már régen segítséget kellett volna kérnem,és így most addig halogattam, amíg a sarokba nem szorultam.
2013. dec. 18. 00:34
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a félelmek, hogy mit gondolna a másik, ha tudná a titkomat dolgok részben illúziók. Kicsit az a szitu, mint amikor egy meleg nem meri elmondani a barátainak és a szüleinek. És ezért marja magát. Ha viszont elmondja, akkor botrány van ugyan, de leesik a teher. Mert már nincs titok.

És vedd észre, hogy ez irracionális amit csinálsz. Van némi esélyed rá, hogy a párod így sem dob ki(a szüleid meg tuti). De te inkább a 100%-os kiszállást választanád. Ez ésszerűtlen. Olyan mintha lenne egy kocka dobásom, ahol ha hatos nyerek, de nem dobom el, hanem inkább öngyilkos leszek. Szerintem nem gáz öngyilkosnak lenni, de csak azért mert tele van a gatya szerintem nem érdemes. Mert egyáltalán nem arról van szó, hogy minden lehetőséged bezárult. Hanem arról, hogy nem mered vállalni aki vagy. És erről a valós alapról menni tovább.

És ezzel nem azt akarom mondani, hogy tuti mond el. De ha nem mondod el, akkor ne azért mert félsz a következményektől. Hanem mondjuk azért, mert látsz valami más alternatívát. (a túlvilágon kívül :D

Amúgy valami barátod nincs, aki esetleg befogadna egy hónapra mondjuk, hogy időt nyerj? Vagy nagyszüleid?

2013. dec. 18. 00:59
 16/56 anonim ***** válasza:
78%
Ne így fogd fel a dolgot. Lehet hogy nagyon rossz helyzetben vagy de van ettől rosszabb helyzet is. HA bevallod vannak akik segíthetnek neked. Pl szüleid. Valakinek senkije nincs aki segíthetne rajta. Nem sajnáltatni kéne magad és depressziósnak lenni hanem erőt venni magadon és helyrehozni a hibáidat. Van kiút másnak még mélyebbről is sikerült. Nemrég olvastam egy történetet egy nagyon gazdag emberről(pont az egyik legnagyobb olyan webkamerás oldal tulajdonosa) aki sokkal de tényleg sokkal rosszabb helyzetben volt mint te még is most milliárdos lett azért mert soha nem adta fel és kitartó volt. Mondták is hogy más a helyében már felakasztotta volna magát de ő helyrehozta amit elrontott, igaz nagyon nehezen de utána csak felfelé szárnyalt.
2013. dec. 18. 01:06
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
14: Holnap elintézed a TB-det a regisztráció segítségével, és utána elmész orvoshoz, és segít.
2013. dec. 18. 01:07
 18/56 A kérdező kommentje:
Valójában tisztában vagyok vele, hogy csak ez a két megoldási lehetőség van.Azért írtam ki a kérdést, hogy hátha változtat a helyzeten, hogy évek óta először beszélek róla, legalább egy kicsit.Vagy esetleg valami csoda folytán valaki előrukkol egy nagyszerű ötlettel.Sajnos hiába van igazatok sok mindenben, én magam képtelen leszek tiszta vizet önteni a pohárba és a párom vagy a családom szemébe nézni ezek után.Belefáradtam a játszmákba, hazugságokba és csak azt akarom hogy vége legyen. Valószínűleg holnap felkelek, és hozok egy elég impulzív döntést.De hogy mi lesz az, azt még nem tudom.
2013. dec. 18. 01:14
 19/56 anonim ***** válasza:
87%
Majd írd meg!
2013. dec. 18. 01:15
 20/56 anonim ***** válasza:
"csak azt akarom hogy vége legyen" Nalátod hogy te is ezt szeretnéd. De ez sajnos csak úgy működik ha bevallasz mindent. Nehéz lesz de utána túl leszel rajta és hidd el onnantól csak jobb lesz.
2013. dec. 18. 01:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!