Kinek milyen megoldási javaslata, véleménye van? Súlyos és összetett a probléma.
Szerintem ennyi idő után még rendben van a TB-d. De ha nem lenne is ellátnak azért. Amúgy meg fizetned kéne havonta valami összeget (5k) körül. De ha elmész bejelentkezni a munkanélküli hivatalba, utána meg át egy másik hivatalba azzal a papírral, hogy nem részesülsz ott ellátásban, akkor ingyenesen rendezve lesz.
Ja és önkormányzatnál van ahol lehet kérni segélyeket. Nézz utána.
Ezek a félelmek, hogy mit gondolna a másik, ha tudná a titkomat dolgok részben illúziók. Kicsit az a szitu, mint amikor egy meleg nem meri elmondani a barátainak és a szüleinek. És ezért marja magát. Ha viszont elmondja, akkor botrány van ugyan, de leesik a teher. Mert már nincs titok.
És vedd észre, hogy ez irracionális amit csinálsz. Van némi esélyed rá, hogy a párod így sem dob ki(a szüleid meg tuti). De te inkább a 100%-os kiszállást választanád. Ez ésszerűtlen. Olyan mintha lenne egy kocka dobásom, ahol ha hatos nyerek, de nem dobom el, hanem inkább öngyilkos leszek. Szerintem nem gáz öngyilkosnak lenni, de csak azért mert tele van a gatya szerintem nem érdemes. Mert egyáltalán nem arról van szó, hogy minden lehetőséged bezárult. Hanem arról, hogy nem mered vállalni aki vagy. És erről a valós alapról menni tovább.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy tuti mond el. De ha nem mondod el, akkor ne azért mert félsz a következményektől. Hanem mondjuk azért, mert látsz valami más alternatívát. (a túlvilágon kívül :D
Amúgy valami barátod nincs, aki esetleg befogadna egy hónapra mondjuk, hogy időt nyerj? Vagy nagyszüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!