Kinek milyen megoldási javaslata, véleménye van? Súlyos és összetett a probléma.
Sajnos a kamera és ezek könnyű pénz, amikor kell, de benned van tartás, hogy lásd, ez nem megy hosszútávon. Valahol sajnos érthető, hogy nem előbb akartál kilépni ebből - eddig ment. Hidd el, ha a párod, és a családod elveszít, csak borzasztó keserűséget okoz nekik - és ne bízz abban, hogy soha nem derül ki - nyomozni fognak, hogy vajon miért történt, ami, ezért az nem megoldás.
A párod sem tudja, hogy nem jársz egyetemre? Alapvetően azt szoktam mondani, hogy az őszinteség a legjobb út, de itt annyiban megingat a dolog, hogy nagyon jó lenne úgy elmondanod, amikor egy kicsit rendbe tetted magad (értsd: most szerintem az egyetlen kiút, hogy elmondod őszintén a dolgot, de ettől rosszabb lehet, és ezt a párod is elvileg látja). Ha akkor mondod el, amikor mondjuk találtál egy bármi nem túl jó munkát is, akkor látja, hogy már kifele vagy ebből, és ez segíthet neki is elfogadni. Próbálj meg találni egy pszihológust, vagy valakit, akiben megbízhatsz, mert biztos oka van annak, hogy ilyen lettél, és az nem az, hogy Te rossz lennél, csak valami negatív hatással volt rád, amit sajnos Te sem tudsz, hogy mi lenne... Ehhez viszont szakember kell, mert távolról nem tudjuk megoldani, bármilyen szívesen is segítünk...
Ha jól értem itt most azonnal kell valamit tenned. Szerintem két lehetőséged van.
A) elmondasz mindent a párodnak. Ha ki is rúg sokkal jobban fogod érezni magad. Mert a titkok csak addig marnak igazán, amíg ki nem mondod. Amúgy a tippem az, hogy már ez, hogy leírtad ide is enyhíteni fog a dolog élességén. Ráadásul enni azért még gondolom fogsz kapni. Ha kidob, akkor jön az, hogy szüleidnek elmondasz mindent és visszamész hozzájuk és közösen kerestek valami megoldást. Ha elmondat nekik itt is le fog esni rólad a teher, akármilyen idegesek lesznek is.
B) lopsz tovább, visszamész webkamerázni. közben meg keresel valami normál állást. Bár, jelenleg ez borzasztó nehéz minden képzettség nélkül.
Nagyon nehéz a helyzeted az biztos. De szerintem ne add fel. Elég érdekes életed van. Én kíváncsi lennék hova vezet ez. Hol leszel 10 év múlva :D
Szerintem fordulj első körben a háziorvoshoz és addiktológiára, ugyanis ennek szervi oka is lehet.
Beteges hazudozás...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!