A közösségi oldalak használata másnál is okoz konfliktust?
Reggel 6kor elmegyek otthonról, 3kor érek haza. Útközben bevásárolok ha kell, elvégzem a házimunkát, összedobok valami kaját, és pihenésképp a közösségi oldalon vagyok. Beszélgetek, nézelődök, börzézek.
Párom mikor hazaér, csak azt látja hogy gép előtt vagyok, és hisztizik. Azt nem veszi észre, hogy ki van takarítva, bevásároltam, a meleg kaja ott van a tűzhelyen.
Nincs előtte titkolnivalóm, olvashat minden beszélgetést, látja kiket nézek meg vagy jelölök ismerősnek.
Azért arról, ha az ember megcsalja a párját, nem a facebook tehet :)
Nálunk nem okoz konfliktust a dolog. Mindenkinek megvan a feladata, nem fixen beosztva, hanem előtte megbeszélve. Legalábbis általában. Ha minden kész van, onnantól meg hadd csináljon az ember a szabadidejével azt, amit akar.
De amúgy ha hazajönne és beszólna arra, hogy facebookozom (vagy gyakorizom vagy bármi), arra tuti valami olyasmi lenne a válasz, hogy "oké, akkor légy szíves takaríts ki és főzz vacsorát, mert én egész délután itt meresztettem a popóm a gép előtt". Csak hogy észrevegye magát :)
Igen, okozott.:-)
De nem csak a fb, itt a gyakori is.
Nekünk a párommal nincs semmink, amit a másik ne láthatna, ne tudná hozzá a jelszót.
Elég, (na jó, nagyon) féltékeny típus és hiába, hogy mindenhova bejárása van, mindenhol ismer minden jelszót,(fb, freemail, GYK, youtube, pin kód a telón) még így is vannak viták.
Múltkor pl valami kérdésre válaszoltam a nudizással kapcsolatban itt és azóta is kapom a hülye leveleket, ő meg őrjöng és féltékenykedik.
Már meguntam. Nem foglalkozom vele. Ha elkezdi a műsort, szépen otthagyom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!