Két tűz között vagyok, ti hogyan döntenétek? Érdekes sztori.
Figyelt kérdés
Lehet, hogy most leszóltok, hogy ezek a "legnagyobb problémáim" és örüljek, hogy ilyen bajom van. De fontos és nem akarom elrontani az életemet. Két szuper lehetőség is megadatott számomra: Amerikában dolgoztam vendéglátásban, jó pénzért, jó helyen egy álomszerű világban.. Baráti és ismerős kapcsolataimat kiépítettem, bármikor visszamehetnék. Suli miatt hazajöttem de mindenképp vissza akartam menni, hogy ott éljek, ahol felhőtlenül boldog voltam. Ezekután itthon megismerkedtem a párommal. 2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és együtt tervezünk. Ő vállalkozó, mindene ideköti, én viszont itthon nem tudok normális helyen elhelyezkedni, amivel megelégednék. Viszont mellette nem kell dolgoznom, eltart, mindenem megvan mellette: jó kocsi, szép ház, drága cuccok. Elérkeztünk a következő lépéshez, miszerint családot tervezünk. Főleg ő nagyon szeretne babát. Nagyon szeretem és szeretnék szülni is, de ott a másik lehetőség.. a régi nagy álmom! Amire egész életemben vártam, hogy végre ott éljek, ott dolgozzak és ott érjek el sikereket. De nem tudnék élni a párom nélkül sem. Tudom, ha szülök, ezt az egészet elfelejthetem és ide leszek láncolva. De ha elmegyek lehet elveszítem a nagy Őt! De itthon meg mindig a kinti képeimet nézegetem, gyakran sírok és sokszor álmodom azt, hogy ott vagyok. 2 szerelem közül kell választanom. Ti mit tennétek? Mi tesz hosszú távon boldoggá: család, vagy kalad/karrier? Fiatal vagyok 22L2009. nov. 25. 11:06
41/41 anonim válasza:
Mindenesetre a paromat valasztanam! A parod biztos alap. Semmikeppen sem hagynam ott a paromat, meg egy evre sem! Sokan egy egesz eleten keresztul keresik a nagy Ot! Hosszu tavon, az tesz boldogga, akit szeretsz es aki viszont szeret es akivel szot tudsz erteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!