Két tűz között vagyok, ti hogyan döntenétek? Érdekes sztori.
Menj ki mindenképp!Itt csak egy oldalborda vagy(még ha pozitív értelemben is),ott viszont önálló nő.Gyereket még 10 év múlva is szülhetsz.Nem hagyhatod ki!!!!Na és persze így eldől,mennyire szeretitek egymást a pároddal.Megvárjátok e egymást?Kimész egy időre és majd meglátod 2-3 év múlva,hogy hazajössz e .De bolond,aki ide visszajön....
Különben is,miért Te kötnél kompromisszumot?Neki is fájhatna a feje,hogy a nőm vagy a munkám...
Nezd, a barodnak mar meg van mindene. Van egy jo vallalkozasa, haz, auto, penze...stb.
De neked? Van jo allasod, vallalkozasod? Nincs. Van hazad, autod, penzed...sbt. ami a baratodnak mar meg van? Nincs.
O sokkal konnyebb helyzetben van most mar, hiszen megszerzett mar mindent az alapokhoz, ami egy csaladalapitashoz eleg. De te meg nem szereztel meg semmit.
En egyertelmu, hogy visszamennek Amerikaba, azert mert meg nincs semmim, azert mert meg fiatal vagyok, es 22 evesen nem kell hogy gyereket szuljek, es oszinten szolva az edes keves egy gyerek, ferj vallalasahoz, hogy szereted a gyerekeket, meg szereted a baratodat.
Hidd el hogy szornyu kiszolgaltatott helyzetben elni, egy ideig elmegy meg, na de orokre nem!
Rossz lesz am amikor szulsz, es a 28 ezer Ft gyest kapod majd, es tartod a markodat a ferjednek, hogy adjon penzt!
Szerintem nagyon megalazo, rossz erzes.
En a helyedben azt csinalnam, hogy visszamennek Amerikaba gyujtenek penzt, esetleg vennek egy lakast magamnak, es azt kiadnam alberletbe. A baratod meg varjon rad, ha szeret varni fog.
H
Folytatom tovabb az elozo valaszt.
Szoval en visszamennek, aztan ha kint Amerikaba rettentoen hianyozna a baratom, nem tudnek nelkule elni, akkor esetleg visszajonnek.
De! Inkabb eld, rendezd, tervezd a te almaidat, a te eletedet! Ne a baratod boldogsagahoz asszisztalj.
O amugy miert nem megy ki veled Amerikaba??? Ha annyira szeretne teged, o is kimehetne, nem? Szerintem igen.
Ferfi rengeteg van a vilagon, azt se felejtsd el!
Es miert nem akarsz inkabb tanulni, megallni sajat labadon, miert akarsz kiszolgaltatottan elni?
Most meg nagy a szerelem a baratod reszerol is, de hidd el nem lesz ez mindig igy! A szerelem elmulik, ne felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!