Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két tűz között vagyok, ti...

Két tűz között vagyok, ti hogyan döntenétek? Érdekes sztori.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy most leszóltok, hogy ezek a "legnagyobb problémáim" és örüljek, hogy ilyen bajom van. De fontos és nem akarom elrontani az életemet. Két szuper lehetőség is megadatott számomra: Amerikában dolgoztam vendéglátásban, jó pénzért, jó helyen egy álomszerű világban.. Baráti és ismerős kapcsolataimat kiépítettem, bármikor visszamehetnék. Suli miatt hazajöttem de mindenképp vissza akartam menni, hogy ott éljek, ahol felhőtlenül boldog voltam. Ezekután itthon megismerkedtem a párommal. 2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és együtt tervezünk. Ő vállalkozó, mindene ideköti, én viszont itthon nem tudok normális helyen elhelyezkedni, amivel megelégednék. Viszont mellette nem kell dolgoznom, eltart, mindenem megvan mellette: jó kocsi, szép ház, drága cuccok. Elérkeztünk a következő lépéshez, miszerint családot tervezünk. Főleg ő nagyon szeretne babát. Nagyon szeretem és szeretnék szülni is, de ott a másik lehetőség.. a régi nagy álmom! Amire egész életemben vártam, hogy végre ott éljek, ott dolgozzak és ott érjek el sikereket. De nem tudnék élni a párom nélkül sem. Tudom, ha szülök, ezt az egészet elfelejthetem és ide leszek láncolva. De ha elmegyek lehet elveszítem a nagy Őt! De itthon meg mindig a kinti képeimet nézegetem, gyakran sírok és sokszor álmodom azt, hogy ott vagyok. 2 szerelem közül kell választanom. Ti mit tennétek? Mi tesz hosszú távon boldoggá: család, vagy kalad/karrier? Fiatal vagyok 22L
2009. nov. 25. 11:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
A párod egészen biztos, hogy nem tervez külföldön karriert építeni? Azt nem írtad, hogy vele beszéltél-e már ilyenekről. Lehet, hogy ő is szívesen kipróbálná magát odakint.
2009. nov. 25. 11:45
 12/41 anonim ***** válasza:
87%
Bárhogy döntessz, egy dolgot ne felejts el. Hiába ad meg most mindent a párod, ház, kocsi, ruha stb. Iszonyatosan nagy felelőtlenség úgy vállalni gyereket, hogy csak másra támaszkodsz. Hiába nagy a szerelem, hiába mondják sokan, hogy nem szabad arra gondolni, hogy mi van, ha nem működik a kapcsolat stb. ez mindig benne van a pakliban. Minden nőnek számolni kell azzal, hogy akár egyedül is maradhat a gyerekkel, és akkor is elkell tudnia tartani. Most még építgetheted a karriered, megalapozhatod a jövődet a gyerekvállaláshoz. Ha csak 3-4 év múlva szülsz, akkor is fiatal anyuka leszel.
2009. nov. 25. 11:45
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Ember vagy, álmodozó, szabad. Az ember szeret élni az álmainak. Vannak olyan lépések amelyek után már nagyon nehéz lesz mert kötöttségek vannak (gyerek). Arra gondolj, hogy amikor az életed végére érsz, akkor úgy nézz vissza, hogy semmit sem bántam meg. Én azt támogatom, hogy menj vissza, érezd még ott jól magad. Töltődj tele élményekkel, ismeretekkel, s ezek után a család.
2009. nov. 25. 11:46
 14/41 anonim ***** válasza:
18%
Te tudod, mi a fontosabb neked! Tény, hogy vannak nők, akiknek a "kalandos karrier" a fő! És azerint is fogsz dönteni! Aztán kint majd összejössz valakivel, és esetleg ha haza akarsz jönni, vagy ott egy másik államba költözni, akkor majd hagyod őt is a francba...Így is lehet élni. Csak ki ne csússz az időből.
2009. nov. 25. 11:52
 15/41 anonim ***** válasza:
82%

Menj ki mindenképp!Itt csak egy oldalborda vagy(még ha pozitív értelemben is),ott viszont önálló nő.Gyereket még 10 év múlva is szülhetsz.Nem hagyhatod ki!!!!Na és persze így eldől,mennyire szeretitek egymást a pároddal.Megvárjátok e egymást?Kimész egy időre és majd meglátod 2-3 év múlva,hogy hazajössz e .De bolond,aki ide visszajön....

Különben is,miért Te kötnél kompromisszumot?Neki is fájhatna a feje,hogy a nőm vagy a munkám...

2009. nov. 25. 11:54
 16/41 anonim ***** válasza:
86%
Bírom ezeket a "ha nő vagy, takarodj haza gyereket nevelni, nehogy már legyen más életcélod, minthogy pelenkát moss, és kiszolgáld urad és parancsolód"-jellegő hozzászólásokat...
2009. nov. 25. 12:11
 17/41 anonim ***** válasza:
76%

Nezd, a barodnak mar meg van mindene. Van egy jo vallalkozasa, haz, auto, penze...stb.

De neked? Van jo allasod, vallalkozasod? Nincs. Van hazad, autod, penzed...sbt. ami a baratodnak mar meg van? Nincs.

O sokkal konnyebb helyzetben van most mar, hiszen megszerzett mar mindent az alapokhoz, ami egy csaladalapitashoz eleg. De te meg nem szereztel meg semmit.

En egyertelmu, hogy visszamennek Amerikaba, azert mert meg nincs semmim, azert mert meg fiatal vagyok, es 22 evesen nem kell hogy gyereket szuljek, es oszinten szolva az edes keves egy gyerek, ferj vallalasahoz, hogy szereted a gyerekeket, meg szereted a baratodat.

Hidd el hogy szornyu kiszolgaltatott helyzetben elni, egy ideig elmegy meg, na de orokre nem!

Rossz lesz am amikor szulsz, es a 28 ezer Ft gyest kapod majd, es tartod a markodat a ferjednek, hogy adjon penzt!

Szerintem nagyon megalazo, rossz erzes.

En a helyedben azt csinalnam, hogy visszamennek Amerikaba gyujtenek penzt, esetleg vennek egy lakast magamnak, es azt kiadnam alberletbe. A baratod meg varjon rad, ha szeret varni fog.

H

2009. nov. 25. 12:16
 18/41 anonim ***** válasza:
16%
Tedd tönkre az életed, ha ezt akarod hallani! Hogy melyikkel válassz kedved szerint! Menj az éjszakai lokálodba rázni magad!
2009. nov. 25. 12:18
 19/41 anonim ***** válasza:
67%
Én azt mondom,hogy ha úgy döntesz,hogy ha itthon maradsz mellette,akkor is dolgozzál. Gondolj csak bele,hogy hány olyan nő van,akit a férje tart el,aztán mikor a házasság tönkremegy,a nő ott marad minden jövedelem nélkül. Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy nálatok így lesz,de ezt is mérlegeld. Személy szerint úgy tartom,hogy az ember ott lehet boldog,ahol a szerettei vannak. Ha úgy érzed,hogy kint boldogabb lennél,akkor menj ki egy időre és aztán dönts. Azt azért jó lenne tudni,hogy hány éves vagy.
2009. nov. 25. 12:19
 20/41 anonim ***** válasza:
60%

Folytatom tovabb az elozo valaszt.

Szoval en visszamennek, aztan ha kint Amerikaba rettentoen hianyozna a baratom, nem tudnek nelkule elni, akkor esetleg visszajonnek.

De! Inkabb eld, rendezd, tervezd a te almaidat, a te eletedet! Ne a baratod boldogsagahoz asszisztalj.

O amugy miert nem megy ki veled Amerikaba??? Ha annyira szeretne teged, o is kimehetne, nem? Szerintem igen.

Ferfi rengeteg van a vilagon, azt se felejtsd el!

Es miert nem akarsz inkabb tanulni, megallni sajat labadon, miert akarsz kiszolgaltatottan elni?

Most meg nagy a szerelem a baratod reszerol is, de hidd el nem lesz ez mindig igy! A szerelem elmulik, ne felejtsd el.

2009. nov. 25. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!