Két tűz között vagyok, ti hogyan döntenétek? Érdekes sztori.
Mi lenne ha 1 évre kimennél.
Abban az 1 évben eldőlne, hogy tudsz-e boldog lenni ott kint a párod nélkül.
Persze ezt meg kell, hogy beszéljétek, hogy ő hajlandó-e várni rád.
szia!
Nagyon jó kis kérdés ez.... ha 27-30 éves lennél egyértelműen azt írnám, hogy hagyd már az álmokat, ideje "megkomolyodni"...de így olyan fonák érzésem van, hogy van egy álmod , amit ha sutbadobsz és lehet, hogy egész életedre ezt fogod bánni. Csúnyán fogom írni de a baba nem csak mosoly meg öröm ; hanem kakis , büdös pelenka, éjszakázás ,meg hatalmas nagy felelősség is! Ha erre nem vagy kész, 20millió forinttal se lehet majd az anyaság "szent hivatását" megszerettetni veled.Szerintem ragadd meg az álmaid....Ha elbuknál, még mindig visszajöhetsz. Pasi sok van.
Azért a válasz nem ennyire egyszerű, hogy a család teszi boldoggá az embert. Valakinek ez elég, de sokan vagyunk, akiket "csak" ez nem elégít ki.
Én is valami hasonlót javasolnék mint az első. Állapodjatok meg olyanban, hogy mondjuk egy évre kimész. Ne ígérjetek egymásnak semmit, "kötelességből" ne várjatok egymásra. Nagyon sokszor van, hogy akit nagy Ő-nek gondol az ember valójában nem is az. Lehet ott rád talál egy még nagyobb szerelem. Ha boldogtalan vagy a párod nélkül még mindig haza jöhetsz. "Csak" miatta ne mondj le az álamidról, később ezért megis gyűlölheted a párod, ha most úgy érzed érte adsz fel mindent. Nem minden nőt a család tesz boldoggá.
Én azt mondom, mivel hogy nő vagy, a család!
Vendéglátásban dolgozni Amerikában, nem hinném, hogy a legfelemelőbb dolgok közé tartozna...Itthon mindent megadnak neked, ott lennél egy "szolga" távol az otthonodtól meg a szerelmedtől. Ezért nem érdemes kimenni, ha másképp nem lehet összeegyeztetni a kettőt. Szóval hacsak nem egy chef vagy hogy hívják vagy egy neves étteremben, hát ez nem karrier, ez nem a nagy amerikai álom! Fiatal vagy, szerintem még nincs túl sok tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!