Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két tűz között vagyok, ti...

Két tűz között vagyok, ti hogyan döntenétek? Érdekes sztori.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy most leszóltok, hogy ezek a "legnagyobb problémáim" és örüljek, hogy ilyen bajom van. De fontos és nem akarom elrontani az életemet. Két szuper lehetőség is megadatott számomra: Amerikában dolgoztam vendéglátásban, jó pénzért, jó helyen egy álomszerű világban.. Baráti és ismerős kapcsolataimat kiépítettem, bármikor visszamehetnék. Suli miatt hazajöttem de mindenképp vissza akartam menni, hogy ott éljek, ahol felhőtlenül boldog voltam. Ezekután itthon megismerkedtem a párommal. 2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és együtt tervezünk. Ő vállalkozó, mindene ideköti, én viszont itthon nem tudok normális helyen elhelyezkedni, amivel megelégednék. Viszont mellette nem kell dolgoznom, eltart, mindenem megvan mellette: jó kocsi, szép ház, drága cuccok. Elérkeztünk a következő lépéshez, miszerint családot tervezünk. Főleg ő nagyon szeretne babát. Nagyon szeretem és szeretnék szülni is, de ott a másik lehetőség.. a régi nagy álmom! Amire egész életemben vártam, hogy végre ott éljek, ott dolgozzak és ott érjek el sikereket. De nem tudnék élni a párom nélkül sem. Tudom, ha szülök, ezt az egészet elfelejthetem és ide leszek láncolva. De ha elmegyek lehet elveszítem a nagy Őt! De itthon meg mindig a kinti képeimet nézegetem, gyakran sírok és sokszor álmodom azt, hogy ott vagyok. 2 szerelem közül kell választanom. Ti mit tennétek? Mi tesz hosszú távon boldoggá: család, vagy kalad/karrier? Fiatal vagyok 22L
2009. nov. 25. 11:06
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
87%

Mi lenne ha 1 évre kimennél.

Abban az 1 évben eldőlne, hogy tudsz-e boldog lenni ott kint a párod nélkül.

Persze ezt meg kell, hogy beszéljétek, hogy ő hajlandó-e várni rád.

2009. nov. 25. 11:14
 2/41 anonim ***** válasza:
85%

szia!

Nagyon jó kis kérdés ez.... ha 27-30 éves lennél egyértelműen azt írnám, hogy hagyd már az álmokat, ideje "megkomolyodni"...de így olyan fonák érzésem van, hogy van egy álmod , amit ha sutbadobsz és lehet, hogy egész életedre ezt fogod bánni. Csúnyán fogom írni de a baba nem csak mosoly meg öröm ; hanem kakis , büdös pelenka, éjszakázás ,meg hatalmas nagy felelősség is! Ha erre nem vagy kész, 20millió forinttal se lehet majd az anyaság "szent hivatását" megszerettetni veled.Szerintem ragadd meg az álmaid....Ha elbuknál, még mindig visszajöhetsz. Pasi sok van.

2009. nov. 25. 11:14
 3/41 anonim ***** válasza:
81%
nehéz döntés, főleg , hogy ilyen fiatal vagy. Ha nagyon komoly tényleg a kapcsolat és teljes szívedből szereted a párod, és gyereket is akarsz akkor maradj otthon. Egyébként ha mindenetek megvan , otthon is tudsz magadnak érdekes állást találni, nyáron meg utazhattok amerikába nyaralni. nekem London az álom városom éltem is ott, de nálunk is az a helyzet , hogy most épp németországban élünk párom munkája miatt. de nem bánom mert szeretem és vele akarok lenni. Ha benned ilyen erős a vágy hogy menj, lehet hogy mégsem szereted annyira a párod , hogy maradj. de ez csak az én gondolatmenetem.
2009. nov. 25. 11:16
 4/41 anonim ***** válasza:
42%
A kérdésed, hogy mi tesz hosszú távon boldoggá? A család. Ennyi a válasz 37/NŐ
2009. nov. 25. 11:16
 5/41 anonim ***** válasza:
45%
Előző vagyok, szinésznő voltam de csak voltam, most boldog családanya vagyok egy tanyán.
2009. nov. 25. 11:17
 6/41 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem tudom, hogy mit mondjak.De kezdeném úgy, hogy irigyellek:) Jövődet nem kell búsulnod:)Mármint arra értem, hogy más csak álmodni tud ilyen dolgokról, mint ház, autó..és nem is akármilyenek!:)) Én maradnék. Ahogy irtad, már voltál kint és azért vágyakozol vissza. Más még csak el sem tudja képzelni az ottani életet, de te már tudod. El tudod mondani, hogy ott is szerencsét próbáltál. Majd a "családoddal" is ki tudsz menni. Azt irtad h kint kialakitottad a baráti kapcsolataidat, akkor hát tartsad velül folyamatosan a kapcsit és majd biztos h tudtok találkozni, kimenni. De a másik dolog még fiatal vagy..vagy??:)) és biztos arra gondolsz h de még előtted az élet..meg ilyenek..:) de én maradnék.Sok sikert!
2009. nov. 25. 11:18
 7/41 anonim ***** válasza:
82%
Ha maradsz akkor örökre bánni fogod. Még annyira fiatal vagy. A párod ha látja rajtad, hogy szíved még egy kicsit visszahúz, s ha szeret akkor elenged. Egy évre én még kimennék. Szoros kötelékek nem fognak elszakadni ilyen rövid idő alatt. Tervezzétek meg! Van egy cél, mindkettőtök boldogsága. Te ezt hogyan látod?
2009. nov. 25. 11:26
 8/41 anonim ***** válasza:
82%

Azért a válasz nem ennyire egyszerű, hogy a család teszi boldoggá az embert. Valakinek ez elég, de sokan vagyunk, akiket "csak" ez nem elégít ki.

Én is valami hasonlót javasolnék mint az első. Állapodjatok meg olyanban, hogy mondjuk egy évre kimész. Ne ígérjetek egymásnak semmit, "kötelességből" ne várjatok egymásra. Nagyon sokszor van, hogy akit nagy Ő-nek gondol az ember valójában nem is az. Lehet ott rád talál egy még nagyobb szerelem. Ha boldogtalan vagy a párod nélkül még mindig haza jöhetsz. "Csak" miatta ne mondj le az álamidról, később ezért megis gyűlölheted a párod, ha most úgy érzed érte adsz fel mindent. Nem minden nőt a család tesz boldoggá.

2009. nov. 25. 11:32
 9/41 A kérdező kommentje:
Nagyon igazatok van mindnyájotoknak és jó, hogy ilyen megértők vagytok. Legszívesebben egyszerre csinálnám mindkettőt, mert lehet csúnyán hangzik, de a 2 dolog egyenlő arányban tölti ki a szívemet. Csak a párom legfeljebb 2 hétre tudna elszakadni itthonról. Úgy érzem az anyaságra kész vagyok, szeretem a gyerekeket és szívesen szülnék fiatalon. Lehet, hogy a család feledteti majd a (talán gyerekes) álomképet, fantazmagióriát?
2009. nov. 25. 11:37
 10/41 anonim ***** válasza:
27%

Én azt mondom, mivel hogy nő vagy, a család!

Vendéglátásban dolgozni Amerikában, nem hinném, hogy a legfelemelőbb dolgok közé tartozna...Itthon mindent megadnak neked, ott lennél egy "szolga" távol az otthonodtól meg a szerelmedtől. Ezért nem érdemes kimenni, ha másképp nem lehet összeegyeztetni a kettőt. Szóval hacsak nem egy chef vagy hogy hívják vagy egy neves étteremben, hát ez nem karrier, ez nem a nagy amerikai álom! Fiatal vagy, szerintem még nincs túl sok tapasztalatod.

2009. nov. 25. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!