Szerintetetk is több mint érdekes a párom?
10éve együtt vagyunk, vagy egy 4éves lányunk.. de újabban érdekes dolgai vannak. Ami nekem nem tolerálható.. itthon nem csinál házimunkát.. semmit egyáltalán.Régebben csinált, de a kollegája sem csinál otthon semmit.. és hát gondolta ő is bevezeti.. :( Nem megyünk soha sehova együtt. Most lehetett volna családi program, búcsú volt 3 napig. mondtam neki szombaton hogy mennyünk ki együtt. Neki nincs kedve. okés, kimentem gyerköccel. Este megint szóltam neki, hogy nem kedv kérdése, hanem hogy a gyerek miatt jöjjön velünk.. hm..hm.. ennyi a válsz. Majd másnap lemondta barátnőm a közös, búcsúzást..neki nincs kedve hintázni stb . okés, hiszen 28 évesen nekem sem az a lételem.. mindegy. Mondtam páromnak, hogy ne menjek már ki megint egyedül a lányunkkal jöjjön már ő is .. Nem.. kész ennyi.. nincs indok. Majd délben felhivtam, hogy biztos nem jön?? fel sem vette.. Nem volt otthon. Kivittem a lányomat, jó volt. hazamentünk mesélte apának milyen jó volt..stb.. mondom menjünk ki holnap együtt családként.. stb.. eltelik egy óra.. majd jön, öltöztessem fel a kislányt, mert kiviszi a búcsúba.. MIVAN?? MIÉRT NEM EGYÜTT HOLNAP, VAGY TEGNAP VAGY MA.. MIÉRT NEM JÖTT.. STB..
nekem nem mondta hogy gyere.. kifejeetten igy mondta hogy ők kimenenk. Nagyon megsértett.. KÉRDEZTEM, HOGY SZÉGGYELSZ VAGY MI VAN???(ABSZOLÚT NINCS OKA RÁ csinosan divatosan öltözöm, hajam tiszta ápolt fiatalos, a magam módján csinos vagyok, kihozom magamból a legtöbbet, tény hogy nem én leszek a pla-boy arca. .. de igy kelettem neki 10 éve.. )
nem nem.. stb.. nagyon kiakasztott, nem jön velünk sehova.. lányát még nem látta strandolni, vaggy úszni. holott ingyen lett volna, velencei tó stb.. annyira nem volt képes, hogy beüljön mellénk a kocsiba..
akkor pa.raszt. már nem tudom tolerálni az önzését.
Rádásul, szerintem bár tagadja de csajozik.. mesélte NEKEM A HÜL-YÉLYE, HOGY AZ EGYIK KOLLEGÁJÁNAK A FÉRJE, folyton jön, hivja el a barátnőjét mikor ŐK csak beszélgetnek a csajjal..s emmi extra.. én nem vagyok féltékeny típus, de ok nélkül nem hiszem, hogy veszekednek.. én ugye nem láttam még a csajjal, de hát akkor miért ideges a palija, meg mit cirkuszol.. még nekem panaszkodott.. csöng a telefon kivonul.. ilysmi.. mondtam neki hova hova.. itt is van térerő..
érdekes.. csak szerintem egy .parasz.t?????
nyáron 4szer voltunk állatkertben, ő soha nem jött.. kit érdekel.. hát a lányod mondjuk.. :(
köszi, a válaszokat-
Nekem is hasonló jutott eszembe, mert mielött kimentek.. telefonált.. hm . Érdekes.:(
MOnika show.. kedves hozzászoló :) ahhoz, túl sok fogam van és eszem.. és tudok összetett mondatokat.. :)
15.09 válaszoló irtad, hogy tapasztalat..
hogy szereztél bizonyosságot?? ha személyes tapasztalat, akkor sajnálom. Szar ha ilyen történik az emberrel.
Amugy szégyelni nincs miért, átlagos vagyok.
Múltkor kikezdett velem egy pasi miközben korizni tanitottam a lányom. Persze kedvesen lekoptattam, mivel a hűség alap dolog.. lányom mesélte apának, hoy elküldtem, az ismerkedni akaró bácsit.. apa reakciója
BIZTOSAN BE VOLT SZÍVVA.
csak nekem tűnik úgy, hogy bizony kökemény pa-raszt beszólás, miért ahoz, hogy vonzónak tartson valaki, ital vagy dr.og kell???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!