Miért ilyen "érdekes" az anyósom?
Együtt élünk anyósomékkal. Amég dolgozott, nem volt semmi gond, csak esténként találkoztunk, meg hétvégén.
2 hónapja felmondott, itthon van, teljesen elviselhetetlen. Egyik nap jópofi, meg minden, másik nap meg nem beszél velem, aztán megint jópofi, másnap megint semmi.
Nem tudom miért csinálja, páromnak hiába mondom, az a válasza, hogy ne képzelődjek!
Idegesit, mert én vagyok az egyetlen aki segit neki, ugye mi segitjük az anyagiakban is, meg főzök, mosok, mosogatok, takaritok, stb... Apósom semmit nem csinál, nem is dolgozik évek óta, pedig még nem nyugdijas, vele meg nevetgél állandóan. Ha tudnám, hoyg konkrétan velem van baja, fel se tettem volna a kérdést, de mindig azt mondja (ha épp olyanja van), hogy a fia milyen jól választott, meg hogy már olyan vagyok, mint a felesége (4 éve vagyunk együtt), ha szakitanánk, meg se engedné a páromnak, hogy mást ide hozzon, stb...
Akkor miért ilyen???
21/L
Hogy nem egyenes azt már sajnos tapasztaltam. Régen még nagyon szerettem őt, de aztán jobban megismertem. Mindenkivel azt csinálja, hogy a szemében a legszebbet, legjobbat... aztán a háta mögött meg lemondja.
Barátnőimmel, sőt még a családtagjaimmal is ezt csinálja. Pl. valamelyik nap anyóssal beugrottam a városba, találkoztunk az egyik barátnőmmel. Azzal fogadta, hogy jaj te milyen szép lány vagy, milyen jó az alakod, hajad, stb... Aztán mikor jöttünk haza, akkor meg azt mondta, hogy úristen hogy néz ki ez a lány, stb...
Félek, hogy velem is ezt csinálja.
Hát a szemébe nem kritizálhat keményen mégse bánthatja meg.
Amúgy 98% hogy irigy rád és esetleg féltékeny.
ne foglalkozz vele!az enyém is pont ilyen,mi is még velük lakunk.mikor már jobban kiismertem,engem is idegesített,de ma már nem érdekel.attól még hogy magamat ostromlom vele,ő nem fog megváltozni...
az viszont irritál mikor szar napja van,aztán a barátomon vezeti le,após meg issza a sörét,azzal meg röhögcsél...
"ne foglalkozz vele!az enyém is pont ilyen,mi is még velük lakunk.mikor már jobban kiismertem,engem is idegesített,de ma már nem érdekel.attól még hogy magamat ostromlom vele,ő nem fog megváltozni...
az viszont irritál mikor szar napja van,aztán a barátomon vezeti le,após meg issza a sörét,azzal meg röhögcsél..."
Mintha én irtam volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!