Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen "érdekes" az anyósom?

Miért ilyen "érdekes" az anyósom?

Figyelt kérdés

Együtt élünk anyósomékkal. Amég dolgozott, nem volt semmi gond, csak esténként találkoztunk, meg hétvégén.

2 hónapja felmondott, itthon van, teljesen elviselhetetlen. Egyik nap jópofi, meg minden, másik nap meg nem beszél velem, aztán megint jópofi, másnap megint semmi.

Nem tudom miért csinálja, páromnak hiába mondom, az a válasza, hogy ne képzelődjek!

Idegesit, mert én vagyok az egyetlen aki segit neki, ugye mi segitjük az anyagiakban is, meg főzök, mosok, mosogatok, takaritok, stb... Apósom semmit nem csinál, nem is dolgozik évek óta, pedig még nem nyugdijas, vele meg nevetgél állandóan. Ha tudnám, hoyg konkrétan velem van baja, fel se tettem volna a kérdést, de mindig azt mondja (ha épp olyanja van), hogy a fia milyen jól választott, meg hogy már olyan vagyok, mint a felesége (4 éve vagyunk együtt), ha szakitanánk, meg se engedné a páromnak, hogy mást ide hozzon, stb...

Akkor miért ilyen???

21/L

2011. máj. 30. 20:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mostanában sajnos elkezdte azt is, hogy ő mindent jobban tud, mégha butaságot is mond, akkor is az övé az utolsó szó.
2011. jún. 2. 10:49
 12/20 A kérdező kommentje:
A baj csak az, hogy néha akkora butaságot mond, hogy a hajam is égnek áll :D
2011. jún. 2. 10:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel frusztrált, hogy nincs munkahelye. Neked jobban megy a szekér, fiatalabb is vagy, féltékeny rád. Szinte biztos, hogy ez van a dologban. Tenni egyet tudsz, beszélni vele erről. Ha értelmes, akkor meg fogja érteni. De ezt neked kell tudnod, hogy érdemes volna-e beszélni vele vagy még jobban utálkozna. Sajnos vannak olyan emberek, akikkel nem nagyon lehet mihez kezdeni. Ebben az esetben reménykedhetsz, hogy hamar talál munkát, amivel elfoglalja magát. Egyébként ti nem tudtok albérletbe menni, hogy külön éljetek?
2011. jún. 2. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
El kell költözni, és kész.
2011. jún. 2. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:
ezek szerint nem csak az én anyósom ilyen......
2011. jún. 2. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Főzök, mosok, mosogatok, takaritok, stb...A fia jól választott hozott egy cselédet,nekik most lehet pihizni.
2011. jún. 2. 15:37
 17/20 A kérdező kommentje:

"Nagy valószínűséggel frusztrált, hogy nincs munkahelye."

Magától ment el, nem küldték el, ő döntött igy.

2011. jún. 2. 16:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Attól még megbánhatta utólag. Én anyósom is felmondott, mert nem volt jó amit a főnöke ajánlott (mondjuk megjegyzem valóban nem volt jó), utána amikor több mint 1 évig hiába próbált elhelyezkedni, nem tudott, már megbánta a döntését.
2011. jún. 3. 10:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Dolgozik, csak itthon. Saját kis vállalkozásba kezdett (mezőgazdaság). Régen is csinálta ezt évekig, azt mondta most is ezért kezdte el, hogy a maga főnöke legyen, ne parancsoljon neki senki. Nem bánta meg, hogy felmondott, sőt, örül, mert szokott beszélgetni a volt kollégáival, és mondják, hogy egyre rosszabb a cégnél.
2011. jún. 3. 12:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, hogy mi a gond anyósoddal, csak akkor Te adtál kicsit félreinfót, mert úgy kezdted, hogy amíg dolgozott, addig minden okés volt. Így meg az ember ismeretlenül arra gondol, hogy azért változott, mert valami nem oké, hogy nem a munkahelyén dolgozik. Ebben az esetlben ülj le és beszélj vele, mondja meg van-e baja, jobbat nem tudok.
2011. jún. 3. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!