Miért ilyen "érdekes" az anyósom?
Együtt élünk anyósomékkal. Amég dolgozott, nem volt semmi gond, csak esténként találkoztunk, meg hétvégén.
2 hónapja felmondott, itthon van, teljesen elviselhetetlen. Egyik nap jópofi, meg minden, másik nap meg nem beszél velem, aztán megint jópofi, másnap megint semmi.
Nem tudom miért csinálja, páromnak hiába mondom, az a válasza, hogy ne képzelődjek!
Idegesit, mert én vagyok az egyetlen aki segit neki, ugye mi segitjük az anyagiakban is, meg főzök, mosok, mosogatok, takaritok, stb... Apósom semmit nem csinál, nem is dolgozik évek óta, pedig még nem nyugdijas, vele meg nevetgél állandóan. Ha tudnám, hoyg konkrétan velem van baja, fel se tettem volna a kérdést, de mindig azt mondja (ha épp olyanja van), hogy a fia milyen jól választott, meg hogy már olyan vagyok, mint a felesége (4 éve vagyunk együtt), ha szakitanánk, meg se engedné a páromnak, hogy mást ide hozzon, stb...
Akkor miért ilyen???
21/L
"Nagy valószínűséggel frusztrált, hogy nincs munkahelye."
Magától ment el, nem küldték el, ő döntött igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!