Szerintetek megcsalt? (elég érdekes)
Figyelt kérdés
az történt hogy a páromnak elég sokat kellet egy munkalehetőség miatt utazgatnia(nem nagy távolság)autóval mentek ő egy lány az öcsém és még egy srác.a csaj az autóban végig flörtölt vele méghozzá annyira hogy a végén már fel is ajálkozott neki meg megálltak cigit venni a párom ment a csaj utána és lesmárolta.este hazaért a párom nem mondott semmit erről az egészről hanem azzal állt elő hogy elkell mennie autót szerelni a haverjához aki furikázta egésznap merth ennyivel tartozik neki,elisment csakhogy később kiderült h a csajhoz ment és utána való nap a párom azt mondta a hugomnak hogy szexelt a csajjal ezt a hugom elmondta nekem pár nap múlva(egyébként így tudtam meg az egészet)amikor a páromat számonkértem tagadott mindent és azt mondta h a hugomnak csak hülyeségből mondta h megcsalt ja meg mikor kérdeztem h minek ment el a csajhoz amikor jol tudta h mit akar akkor azt mondta h csak kíváncsiságbol én nem értem ezt az egészet.szerintetek?2011. máj. 28. 21:04
1/20 anonim válasza:
Szerintem?
Szerintem jól átlettél b@szva......
2/20 anonim válasza:
Hát szerintem nem normális a pasid.
Megcsal vmi kis k**-val, aztán meg megy a húgodhoz, és elmeséli neki???
Hány éves? Én ilyen pasiban nem bíznék meg az biztos. Miért ment el egyáltalán a csajhoz??? Ha tényleg elment, itt nem kíváncsiságról van szó, hanem egyértleműen meg akart csalni.
3/20 anonim válasza:
Mit nem lehet zen érteni?Ne legyél már ennyire buta.Nem látod a fától az erdőt.Igen, megcsalt.
5/20 anonim válasza:
Valószínűleg megcsalt. dobd ki és tanulj meg helyesen írni...
6/20 A kérdező kommentje:
én sem értem h miért mondta a hugomnak egyáltalán ha igaz hanem nem gondolta h vissza mondja nekem!elég zavaros az egész
2011. máj. 28. 21:13
7/20 anonim válasza:
Igen, megcsalt. Semmi érdekességet nem tudtam felfedezni, kristálytiszta az ügy...
8/20 anonim válasza:
Aki ilyen kibäszott hosszú mondatot képes írásjel nélkül leírni, azt én is megcsalnám.
9/20 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:11
:D:D
10/20 anonim válasza:
Azt a ku@rva tényleg írásjel nélkül írta végig!:D
Nem szoktam ilyenekért beszólogatni de ez már tényleg sok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!