Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Megcsalt a...

Mit tehetnék? Megcsalt a férjem és két hetes a lányom! Többi lent!

Figyelt kérdés

Eléggé össze vagyok zavarodva,úgyhogy bocsi,de lehet,hogy ez a kérdés inkább a Családi kapcsolatok vagy a Mentális egészség kategóriába illene inkább!

Úgy érzem,hogy megőrültem,de szabályosan!Egész nap csak tétlenkedem,sírok és bámulok a semmibe.Eredetileg úgy hittem,hogy ilyen tényleg nem történhet meg velem,de sajnos megtörtént.

Férjemmel öt éve vagyunk házasok,két hete született meg az első babánk,a kislányom.Boldog volt a házasságunk és a terhességem is,nem is gondoltam arra,hogy a férjem meg is csalhat!Nem hanyagoltam el magam,a terhesség alatt is elég sokat voltunk kettesben,nem értem az egészet.A férjem is akarta a babát.

Két hete született meg a lányom,1,5 hete voltunk itthon.A dolog a napokban történt:elmentem otthonról (a férjemre hagytam a kicsit,délelőttre volt időpontom egy dokihoz,de nem hívtak be azonnal,egész délelőtt ott kellett várnom) és amikor hazaértem,azt hittem,megőrülök!

Ugye egy szobában alszik velünk a baba,most is ott volt,hazaértem,bementem a szobánkba,erre mit látok? Egy nő (nem ismerem és nem is akarok látni soha a büdös életbe!!!) ott fekszik az ágyamban a férjemmel (gondolom hogy mit csináltak),és mellettük meg ott alszik a lányunk a kiságyban!Gondolom,mondanom sem kell,hogy mit éreztem akkor!A táskám kiesett kezemből,azt hittem elájulok ott rögtön (a dokihoz magas vérnyomás miatt mentem,sajnos gyógyszer sem haszbál rá néha,olyan 160-170 vagy még több átlagban)!Elkezdtem hátrálni,amikor a nő felült az ágyban,a férjem észre sem vett,a nő erre azt kérdezte tőlem,hogy:

"Maga meg kicsoda?"

Na erre elborult az agyam,és a képébe ordítottam,hogy a felesége vagyok,gondolom nem tudta,hogy az is van a férjemnek,meg már egy kislánya is.

Komolyan nem tudom,mi tartott vissza,hogy nekik ne essek,erre azóta sem emlékszem pontosan.

Felkaptam a lányom,aki nagyon elkezdett sírni,és eljöttem a szüleimhez pár holmival (akik mellesleg 30-40 kilóméterre laknak tőlünk) és most itt vagyok,mint egy idegroncs,fogalmam sincs,mit kezdjek magammal,csak vagyok.Jövő héten megyek pszichiáterhez,ha minden jól megy...

Elsősorban a baba miatt aggódom,mert ez az egész három napja történt,és azóta tiszta ideg vagyok,de tényleg! A vérnyomásom most még rosszabb,mint lenni szokott (a gyógyszer megint nem sokat segít).A kicsi többet sír,nem tudom,hogy hiányzik-e neki az apja,mert előtte rengeteget foglalkozott vele,sokszor ő altatta,fürdette,simogatta.Magam miatt is félek,mert nem akarom,hogy a babámra is kihasson az idegességem,ami egyre nehezebben megy!Az éjszakákat szinte végig sírja,pedig előtte csak alig sírt egy keveset.Nem tudom,hogy az apja miatt van-e így,vagy az én szívverésemet is érzi-e,ami kettő miatt is maga:ugye stresszes vagyok és alapjáraton is magas a vérnyomásom.Szoptatni még tudok,de ki tudja,meddig...

Igaz,hogy anyukám és húgom segít,dehát tanácstalan vagyok,hogy mihez is kezdjek.

És a legjob,hogy tegnap felhívott a férjem,a bocsánatomért könyörgött és látni szeretné a lányát!Tehetetlen dühömben csak a telefont bírtam a sarokba hajítani,ennyi.Az igaz,hogy én megszakíthatok vele minden kapcsolatot,de a lányát nem tilthatom el tőle.Szerintetek? A közelébe engedjem ezek után? (Amiatt is,mert annyi sír.)

Nem tudom,mit tegyek.Minden összejött:nem állok jól anyagilag,az egészséges romokban:a magas vérnyomással még megvoltam valahogy,de most jön ez a pszichiáter is,biztos jól teletöm gyógyszerekkel...annyi lesz a kezelés.

A tejem 100%,hogy el fog apadni,de mit tehetnék?

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett,de muszáj volt leírnom,itt a családom segítsége sajnos már nem elég!Hamarosan összeomlok,úgy érzem!

Köszönöm annak,aki végigolvasta!

Tanácsokat várok és csak értelmes válaszokaT!

Előre is köszönöm!

Egy elkeseredett anyuka

2011. aug. 22. 16:41
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
100%
nagyon sajnálom! ez tényleg hihetetlen! mégis hogy gondolta a férjed ezt? előzményekről nem tudsz? mióta tart a kapcsolatuk?
2011. aug. 22. 16:47
 2/47 anonim ***** válasza:
37%

elég fura sztori.. nem tudta h van felesége, akkor h magyarázta a kisbabát a pasi?

na,ha mégsem kamu a kérdés,akkor nagyon gáz. a kislány biztos nem az apja után sír,2 hetes baba még nem hiányolhatja.

egy megcsalás alapból nem bűn,és nem is válnék,de ez a leggusztustalanabb módja volt. én elválnék, és a gyerek közelébe se engedném,max ha már én túlléptem a dolgon,de ki tudja,h később milyen helyzetbe hozná a gyereket

2011. aug. 22. 16:49
 3/47 anonim ***** válasza:
85%

1. A pszichiáterhez feltétlenül járj el!

2. Az apa találkozhasson a gyerekkel,de kizárólag úgy,hogy te nem vagy ott,más felügyeletével!

3. Válni és kész!Könyörögjön csak,meg se halld!

4. Anya,tesó segíteni fog,nem leszel egyedül a babával!

(egyébiránt nem a nővel kellett volna ordítanod,hanem azzal,aki a két hetes gyereke mellé fekteti a qrváját,meg ne merj neki bocsájtani)

Innentől kezdve csak saját magaddal és a gyerekkel foglalkozz!Rendbe fogtok jönni!Kitartást!

2011. aug. 22. 16:52
 4/47 anonim ***** válasza:
52%

Azért sír sokat a babád, mert érzi, hogy ideges vagy, feszült, majd felrobbansz, ami cseppet se csoda.

Jelen helyzetben azon idegeskedj a legkevesebbet, hogy tudod-e szoptatni. Írass fel egy doboz tápszert, biztos ami biztos, legalább amiatt megnyugszol, hogy éhes nem lesz.

A férjednek szerintem adj egy esélyt, hogy legalább azt tisztázza, miért volt ekkora disznó, és ő hogy képzeli a továbbiakat.

A többit csak az idő oldhatja meg, és szerencsés vagy, hisz volt hová menned, támogat a családod, és ki fogsz jönni ebből a gödörből.

Arra nem adhatunk tanácsot, hogy megbocsájts-e vagy sem, kaphat-e a férjed még egy esélyt, és csak te tudhatod, ha visszakönyörögné magát, képes lennél-e vele élni a továbbiakban.

2011. aug. 22. 16:53
 5/47 anonim ***** válasza:
83%

Akármennyire dühös vagy és bármennyire is jogos a dühöd, ne a gyerek igya meg a levét. Akármilyen pici, már amikor terhes voltál vele, akkor is ismerte az apja hangját.

A férjemet kihajítanám, de a gyereket annyit láthatná amennyit akarja.

2011. aug. 22. 16:55
 6/47 anonim ***** válasza:
88%

Ez annyira hihetetlen, hogy inkább tűnik kamunak, de ha valóban van ilyen FÉRJ, APA, FÉRFI, akkor a saját egészséged és a babád boldog gyerekkorának érdekében azonnal hagyd el ezt az embert!!!

Szerintem nincs mit ezen ragozni!

2011. aug. 22. 16:56
 7/47 anonim ***** válasza:
66%
Na ne, ott volt a kislányotok és odavitt egy nőt? Azért az ilyen balf*sz szerencsétlen r*hadék pasikat már első alkalommal ki lehet szúrni, hozzá sem kellett volna menned. Igaz már késő ezen gondolkodni, de hát mit tehetsz, gondolj arra hogy ilyen apa nem való a lányod mellé, mert csak magára gondol, mindkettőtöknek jobb lesz nélküle, persze el nem tilthatod de ha nem muszáj ne találkozzanak. Te meg foglald el magad más dolgokkal, próbálj nem erre gondolni, tudom nehéz, de amíg ezen gondolkodsz addig csak rossz lesz.
2011. aug. 22. 16:56
 8/47 anonim ***** válasza:
91%
hát ha ez igaz az eszem megáll. de én is furcsállom hogy ott a két hetes kisbaba és nem tudta hogy felesége vagy gyereke van.... na neeee na de ez nem is lényeges.a férjed meg meg sem érdemli ezekután hogy szóbaállj vele. aki ilyen aljas módon megcsal az nem is apa. tényleg rögtön add be a válópert, és próbálj meg megnyugodni, menj el dokihoz ha kell szedj nyugtatót (bár akkor szoptatni gondolom nem tudsz) kitartás!
2011. aug. 22. 16:57
 9/47 anonim ***** válasza:
87%
sajnos a férfiak ilyenek. bennük több az állati ösztön..már előre félek,hogy én is így járok. szerintem nagyon kevés nő van akit a férje nem csalt meg a terhessége alatt..jól teszed,hogy nem akarsz visszamenni a férjedhez.talán akkor úgy veszi ha megbocsátottál neki majd legközelebb is meg fogsz és még pofátlanabb lesz.a gyereket csak akkor láthassa ha már lelkileg rendbe jöttél,emiatt nem érdemes eltiltani. nem a gyereket csalta meg,hanem téged..egy gyereknek szüksége van az apjára
2011. aug. 22. 16:57
 10/47 anonim ***** válasza:
51%

KAMU KAMU KAMU

Több ponton is észrevenni, hogy ez egy kitaláció, de unatkoztok komolyan mondom:S

2011. aug. 22. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!