Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Megcsalt a...

Mit tehetnék? Megcsalt a férjem és két hetes a lányom! Többi lent!

Figyelt kérdés

Eléggé össze vagyok zavarodva,úgyhogy bocsi,de lehet,hogy ez a kérdés inkább a Családi kapcsolatok vagy a Mentális egészség kategóriába illene inkább!

Úgy érzem,hogy megőrültem,de szabályosan!Egész nap csak tétlenkedem,sírok és bámulok a semmibe.Eredetileg úgy hittem,hogy ilyen tényleg nem történhet meg velem,de sajnos megtörtént.

Férjemmel öt éve vagyunk házasok,két hete született meg az első babánk,a kislányom.Boldog volt a házasságunk és a terhességem is,nem is gondoltam arra,hogy a férjem meg is csalhat!Nem hanyagoltam el magam,a terhesség alatt is elég sokat voltunk kettesben,nem értem az egészet.A férjem is akarta a babát.

Két hete született meg a lányom,1,5 hete voltunk itthon.A dolog a napokban történt:elmentem otthonról (a férjemre hagytam a kicsit,délelőttre volt időpontom egy dokihoz,de nem hívtak be azonnal,egész délelőtt ott kellett várnom) és amikor hazaértem,azt hittem,megőrülök!

Ugye egy szobában alszik velünk a baba,most is ott volt,hazaértem,bementem a szobánkba,erre mit látok? Egy nő (nem ismerem és nem is akarok látni soha a büdös életbe!!!) ott fekszik az ágyamban a férjemmel (gondolom hogy mit csináltak),és mellettük meg ott alszik a lányunk a kiságyban!Gondolom,mondanom sem kell,hogy mit éreztem akkor!A táskám kiesett kezemből,azt hittem elájulok ott rögtön (a dokihoz magas vérnyomás miatt mentem,sajnos gyógyszer sem haszbál rá néha,olyan 160-170 vagy még több átlagban)!Elkezdtem hátrálni,amikor a nő felült az ágyban,a férjem észre sem vett,a nő erre azt kérdezte tőlem,hogy:

"Maga meg kicsoda?"

Na erre elborult az agyam,és a képébe ordítottam,hogy a felesége vagyok,gondolom nem tudta,hogy az is van a férjemnek,meg már egy kislánya is.

Komolyan nem tudom,mi tartott vissza,hogy nekik ne essek,erre azóta sem emlékszem pontosan.

Felkaptam a lányom,aki nagyon elkezdett sírni,és eljöttem a szüleimhez pár holmival (akik mellesleg 30-40 kilóméterre laknak tőlünk) és most itt vagyok,mint egy idegroncs,fogalmam sincs,mit kezdjek magammal,csak vagyok.Jövő héten megyek pszichiáterhez,ha minden jól megy...

Elsősorban a baba miatt aggódom,mert ez az egész három napja történt,és azóta tiszta ideg vagyok,de tényleg! A vérnyomásom most még rosszabb,mint lenni szokott (a gyógyszer megint nem sokat segít).A kicsi többet sír,nem tudom,hogy hiányzik-e neki az apja,mert előtte rengeteget foglalkozott vele,sokszor ő altatta,fürdette,simogatta.Magam miatt is félek,mert nem akarom,hogy a babámra is kihasson az idegességem,ami egyre nehezebben megy!Az éjszakákat szinte végig sírja,pedig előtte csak alig sírt egy keveset.Nem tudom,hogy az apja miatt van-e így,vagy az én szívverésemet is érzi-e,ami kettő miatt is maga:ugye stresszes vagyok és alapjáraton is magas a vérnyomásom.Szoptatni még tudok,de ki tudja,meddig...

Igaz,hogy anyukám és húgom segít,dehát tanácstalan vagyok,hogy mihez is kezdjek.

És a legjob,hogy tegnap felhívott a férjem,a bocsánatomért könyörgött és látni szeretné a lányát!Tehetetlen dühömben csak a telefont bírtam a sarokba hajítani,ennyi.Az igaz,hogy én megszakíthatok vele minden kapcsolatot,de a lányát nem tilthatom el tőle.Szerintetek? A közelébe engedjem ezek után? (Amiatt is,mert annyi sír.)

Nem tudom,mit tegyek.Minden összejött:nem állok jól anyagilag,az egészséges romokban:a magas vérnyomással még megvoltam valahogy,de most jön ez a pszichiáter is,biztos jól teletöm gyógyszerekkel...annyi lesz a kezelés.

A tejem 100%,hogy el fog apadni,de mit tehetnék?

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett,de muszáj volt leírnom,itt a családom segítsége sajnos már nem elég!Hamarosan összeomlok,úgy érzem!

Köszönöm annak,aki végigolvasta!

Tanácsokat várok és csak értelmes válaszokaT!

Előre is köszönöm!

Egy elkeseredett anyuka

2011. aug. 22. 16:41
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
70%

"Ne haragudj, de elképzeltem a sztorit, főleg azt a részt, mikor egy idegen házban egy kisbaba ágya mellett szexelő nő megkérdezi a belépő nőt, hogy maga meg kicsoda:))) Hát ez most elég hihetetlen a számomra, bocs, de ez azért túlzás:))) Nem lennél jó regényíró."

Ez az, ami nekem sem kerek. Erős csúsztatás szerintem...

Kedves kérdező! Ha azt kívánod, hogy éljék ezt át azok, akik nem hiszik el a sztoridat, már megbocsáss, ez téged minősít.

2011. aug. 24. 12:51
 32/47 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon rendes emberek lehettek ti is. A kérdezőt gusztustalan módon megcsalták a saját lakásán, a saját ágyában, és titeket az foglalkoztat, hogy a pasi mit mondott a nőnek, honnan van a gyerek?

Szerintetek a kérdezőt ez foglalkoztatja??? Magasról tesz rá. A pasi meg bármit kitalálhatott, hogy az újszülött nem az övé, hanem a testvére hagyta mondjuk ott, hogy vigyázzon rá, akármit kitalálhatott.

Egyből a kérdezőt kell ostorozni, hogy kamuzik...

2011. aug. 31. 13:46
 33/47 anonim ***** válasza:
39%
Azóta hogy vagytok?
2012. jan. 31. 17:20
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Először is nagyon sajnálom!

Ha rám hallgatsz, minimum 1 hétre kikapcsolod a telefonodat, nincsen neked szükséged az idegességre... A tejtermelés érdekében pedig igyál nagyon sokat, egyél rendesen, és próbálj meg nem gondolni a történtekre.

A férjed meg egy féreg, ennyi.

2012. jan. 31. 17:21
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és gondolom evidens, hogy a pasi repül, mint a szél!
2012. jan. 31. 17:24
 36/47 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy tavaly augusztusi téma.........No comment.
2012. jan. 31. 17:38
 37/47 anonim válasza:
100%
Rettentően sajnálom! Kérj segítséget a rokonoktól, akárkitől mielőbb. Mentálisan és anyagiakban is! Szabadulj meg a mocsoktól és próbálj meg ujra talpra állni. Drukkolok!
2012. jan. 31. 17:48
 38/47 anonim válasza:
76%
Mi történt azóta?
2012. jan. 31. 17:57
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Azt még nem találta ki. Ugyan már, zavaros az egész, mikor meg valami konkrétumra kérdeztek, akkor rá se bagózik, nem válaszol, ha meg kétségbe vonják, akkor egyből legjobb védekezés a támadás, "éld át te is" blablabla. Ki az a hülye aki ezt elhitte egy percig is?
2012. jan. 31. 18:11
 40/47 anonim ***** válasza:
32%
Akkor éljétek ezt át! Ez azoknak szól, aki aut mondta: kámuu kámuu kammuu ' amúgy meg arra még nem néztetek jó mélyen magatokba, ha esetleg valamiféle dolog folytán ez nem egy kamu? ha az anyukának ez is sza rul esik, hogy ti lekamuzzátok?arra sem gondoltatok, hogy az apa azzal etette be a csajt, hogy esetleg árvaházból hozta el? vagy egyszerũen rámaradt a gyerek valakijétõl, aki meghalt és nem volt közelebbi hozzátartozója? Vagy esetleg csak õ vigyáz a kicsire, míg a rokona, testvére vagy az unokatestvére távol van? ( mondjuk ez kevésbbé lehetséges ) Azért ezekbe belekellett volna gondolni, mielõtt elkezditek oltogatni szegény anyukát! Amúgy meg nem is irt volna ilyen hosszú kérdést ha csak kamu lenne. Anyumának: sok szerencsét és nehogy elkeseredj, bár tudom, hogy nehéz visszatartani a könnyeidet és a dühöd! sok sikert kívánok szívembõl!
2012. jan. 31. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!