Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetetk is több mint...

Szerintetetk is több mint érdekes a párom?

Figyelt kérdés

10éve együtt vagyunk, vagy egy 4éves lányunk.. de újabban érdekes dolgai vannak. Ami nekem nem tolerálható.. itthon nem csinál házimunkát.. semmit egyáltalán.Régebben csinált, de a kollegája sem csinál otthon semmit.. és hát gondolta ő is bevezeti.. :( Nem megyünk soha sehova együtt. Most lehetett volna családi program, búcsú volt 3 napig. mondtam neki szombaton hogy mennyünk ki együtt. Neki nincs kedve. okés, kimentem gyerköccel. Este megint szóltam neki, hogy nem kedv kérdése, hanem hogy a gyerek miatt jöjjön velünk.. hm..hm.. ennyi a válsz. Majd másnap lemondta barátnőm a közös, búcsúzást..neki nincs kedve hintázni stb . okés, hiszen 28 évesen nekem sem az a lételem.. mindegy. Mondtam páromnak, hogy ne menjek már ki megint egyedül a lányunkkal jöjjön már ő is .. Nem.. kész ennyi.. nincs indok. Majd délben felhivtam, hogy biztos nem jön?? fel sem vette.. Nem volt otthon. Kivittem a lányomat, jó volt. hazamentünk mesélte apának milyen jó volt..stb.. mondom menjünk ki holnap együtt családként.. stb.. eltelik egy óra.. majd jön, öltöztessem fel a kislányt, mert kiviszi a búcsúba.. MIVAN?? MIÉRT NEM EGYÜTT HOLNAP, VAGY TEGNAP VAGY MA.. MIÉRT NEM JÖTT.. STB..

nekem nem mondta hogy gyere.. kifejeetten igy mondta hogy ők kimenenk. Nagyon megsértett.. KÉRDEZTEM, HOGY SZÉGGYELSZ VAGY MI VAN???(ABSZOLÚT NINCS OKA RÁ csinosan divatosan öltözöm, hajam tiszta ápolt fiatalos, a magam módján csinos vagyok, kihozom magamból a legtöbbet, tény hogy nem én leszek a pla-boy arca. .. de igy kelettem neki 10 éve.. )

nem nem.. stb.. nagyon kiakasztott, nem jön velünk sehova.. lányát még nem látta strandolni, vaggy úszni. holott ingyen lett volna, velencei tó stb.. annyira nem volt képes, hogy beüljön mellénk a kocsiba..

akkor pa.raszt. már nem tudom tolerálni az önzését.

Rádásul, szerintem bár tagadja de csajozik.. mesélte NEKEM A HÜL-YÉLYE, HOGY AZ EGYIK KOLLEGÁJÁNAK A FÉRJE, folyton jön, hivja el a barátnőjét mikor ŐK csak beszélgetnek a csajjal..s emmi extra.. én nem vagyok féltékeny típus, de ok nélkül nem hiszem, hogy veszekednek.. én ugye nem láttam még a csajjal, de hát akkor miért ideges a palija, meg mit cirkuszol.. még nekem panaszkodott.. csöng a telefon kivonul.. ilysmi.. mondtam neki hova hova.. itt is van térerő..

érdekes.. csak szerintem egy .parasz.t?????

nyáron 4szer voltunk állatkertben, ő soha nem jött.. kit érdekel.. hát a lányod mondjuk.. :(

2011. szept. 20. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Legalább van humorérzéked:)(én irtam a mónyika só-t)

Lehet egyébként tényleg nő van a dologban,ha ennyire bunkó veletek,és megváltozott.Gondolom nem mindig volt ilyen...

Le kéne vele ülnöd és komolyan átbeszélni a dolgokat!!

2011. szept. 20. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Személyes tapasztalatom ,hogy senkibe ne bizz meg,párom fél éven keresztül csalt a legjobb barátnőmmel,csak hát rajta kaptam őket,és a barátnőm fel is ajánlotta majd ő segit kinyomozni kivel csal meg az exem,hát nem jó barátnő volt?Aztán kiderült unokatsómmal is párszor...
2011. szept. 20. 15:27
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

humorérzék még van :)

kedves válaszoló, nagyon sajnálom hogy ilyen volt a barátod, de a barátnőd miatt is.. szörnyű, hogy ilyen van.. én azt mondom igazából, hogy akit vinni lehet azt vigyék.. mert az nem szeret már, talán ezért sem vagyok idegbeteg most.. csak mondja meg mi a helyzet, tisztázzuk.

De a beszólásokat, lenéző dumákat hát no comment.. nem tűröm, nekem is van önérzetem.

2011. szept. 20. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Mondd el ezt neki,amit utoljára leírtál.

Kívülállóként úgy gondolom,hogy nő lehet a dologban. Jobb most elengedni, mert később te is és a gyereketek is csak érzelmileg tönkrementek. Nagyon tetszik a felfogásod,hogy nem könyörögnél neki ha menni akar! Sok nő példát vehetne rólad!

Üljetek le,próbáld meg vele megbeszélni,mondd el a nézeteidet.

Ne tűrd el,hogy ilyen lekezelően bánjon veled.

Ha nem egy másik nő miatt viselkedik így,akkor lehet jót tenne ha elutaznál a lányoddal 1 hétre. Hagyd egyedül,mondd neki, hogy gondolkozzon el mit is akar kezdeni az életével. Veletek akarja-e tovább élni vagy nélkületek.

Esetleg tedd féltékennyé. :) Azért remélem ez csak egy mély pont a kapcsolatotokban és megtudjátok oldani! Sok sikert!

2011. szept. 20. 16:26
 15/17 anonim válasza:
A válaszaid alapján te egy eszes , talpraesett csajszi lehetsz.Szerintem minnél előbb ülj le vele tiszta vizet önteni a pohárba , aztán ha úgy alakul had menjen.Minnél előbb történik valami szerintem annál jobb, mert vagy összekapja magát és jobb lesz a dolog, vagy dobbant és akkor te hamarabb elkezdheted túltenni magad a dolgon és megtalálni a hozzád illően értékes párt.Sok sikert!Okosan!
2011. szept. 20. 16:34
 16/17 anonim ***** válasza:
dobd ki a p.csába
2011. szept. 20. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:

"mert az nem szeret már, talán ezért sem vagyok idegbeteg most.. csak mondja meg mi a helyzet, tisztázzuk. "

Ritka az ilyen felfogású nő mint Te,hogy nem vered ki a balhét,de szimpatikus és abszolút igazad van!

2011. szept. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!