Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két tűz között vagyok, ti...

Két tűz között vagyok, ti hogyan döntenétek? Érdekes sztori.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy most leszóltok, hogy ezek a "legnagyobb problémáim" és örüljek, hogy ilyen bajom van. De fontos és nem akarom elrontani az életemet. Két szuper lehetőség is megadatott számomra: Amerikában dolgoztam vendéglátásban, jó pénzért, jó helyen egy álomszerű világban.. Baráti és ismerős kapcsolataimat kiépítettem, bármikor visszamehetnék. Suli miatt hazajöttem de mindenképp vissza akartam menni, hogy ott éljek, ahol felhőtlenül boldog voltam. Ezekután itthon megismerkedtem a párommal. 2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és együtt tervezünk. Ő vállalkozó, mindene ideköti, én viszont itthon nem tudok normális helyen elhelyezkedni, amivel megelégednék. Viszont mellette nem kell dolgoznom, eltart, mindenem megvan mellette: jó kocsi, szép ház, drága cuccok. Elérkeztünk a következő lépéshez, miszerint családot tervezünk. Főleg ő nagyon szeretne babát. Nagyon szeretem és szeretnék szülni is, de ott a másik lehetőség.. a régi nagy álmom! Amire egész életemben vártam, hogy végre ott éljek, ott dolgozzak és ott érjek el sikereket. De nem tudnék élni a párom nélkül sem. Tudom, ha szülök, ezt az egészet elfelejthetem és ide leszek láncolva. De ha elmegyek lehet elveszítem a nagy Őt! De itthon meg mindig a kinti képeimet nézegetem, gyakran sírok és sokszor álmodom azt, hogy ott vagyok. 2 szerelem közül kell választanom. Ti mit tennétek? Mi tesz hosszú távon boldoggá: család, vagy kalad/karrier? Fiatal vagyok 22L
2009. nov. 25. 11:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó válaszoló vagyok,most látom,hogy beírtad,hogy 22. Ebben az esetben tényleg menj ki egy kicsit és csak akkor dönts. Nézd meg,hogy melyik élet tetszik jobban.
2009. nov. 25. 12:20
 22/41 anonim ***** válasza:
85%

Szia! A sajat tapasztalatom tudom veled megosztani. Angliaban eltem, talalkoztam a szerelemmel, akkor azt hittem o a nagy O...O haza akart koltozni, nekem minden porcikam ellenezte, de vele mentem mert szerettem. Ket honap mulva tonkrement a kapcsolatunk...ott altam egyedul...es atkoztam magam, hogy feladtam az almaim...de fogtam magam visszajottem, es ujra kezdtem mindent elolrol.Tudom h kicsit mas a szitu, de alenyeg ugyan az...egy pasiert ne add fel az almod...!!!! Ma mar anya vagyok en is, egy olyan ferfi oldalan akikkel kozosek az almaink

, ott elek ahol szeretek elni

2009. nov. 25. 12:26
 23/41 anonim ***** válasza:
23%

Mit akarsz hallani Kérdező?

Akkor tedd meg a szívességet, hogy azt is megírod, mert mindenki csak ismételget. De semmi nem tetszik igazán, úgy tűnik.

Köszi!

2009. nov. 25. 12:27
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

12:18 mennyire rossz indulatú vagy! Áh!

Én mennék és még hagynék időt magamnak. Igaza volt annak aki azt írta, hogy miért csak neked kellene törnöd a fejed, hisz a párod is tud változtatni.

2009. nov. 25. 12:36
 25/41 anonim ***** válasza:
80%
22 évesen még élni kell! nem gyereket csinálni... azt tudsz bármikor, de külföldre menni nem! gyerekkel meg végképp nem, ott lehet karriered párod családod sokkal jobban jársz mintha itthon maradsz...:s
2009. nov. 25. 13:09
 26/41 anonim ***** válasza:
41%

Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy bocsi ha ismétlek valakit.

Szerintem, ha itthon megvan mindened, főleg egy pasi, aki veled tervezi hátralevő életét és mindent megad, maradj vele. Megértem, hogy Amerika nagy lehetőség, de gondold végig, hogy találsz-e még egy ilyen pasit. A mai nyomorban kifogtál egy jó pasit, aki feltételezem imád és nem mellesleg pénze is van! Lehet ezért lepontozni, de valljuk be: a boldogság mellett, kinek nem fontos a pénz?!

2009. nov. 25. 13:17
 27/41 anonim ***** válasza:
71%
13:17 - Én nem szeretek kiszolgáltatott helyzetben lenni anyagilag, és mindegy, hogy a szüleim, vagy a párom. Apám visszaélt vele sokáig, soha többé nem hagyom ezt senkinek.
2009. nov. 25. 13:26
 28/41 anonim válasza:
80%

Kedves Kérdező!

Ne legyenek illúzióid, csak a saját életedet élheted. Mivel nagyon fiatal vagy, kipróbálhatod milyen mások elvárásai szerint élni. Börtön, ahogy írod. Amikor azt írod, hogy a párod szeretne gyereket, akkor fejezd be a másik felével, hogy Te viszont nem akarsz gyereket. Ha mégis szülnél, akkor az leláncolna, a börtön képe.

Real pet girl. Ezt akarod?

Tudod mit csinálsz? Az elvárások miatt agyalsz, holott a választ tudod. Amikor a sok jótanács, hogy nő vagy akkor gyerek és hasonlók, akkor már azt írod, hogy kész vagy az anyaságra. Egy frászt. Ámítod magad. Meg akarsz felelni az elvárásoknak.

A talán az nem igen, az igen az igen, a talán az a be nem vállalt nem. Mert nemet mondani nem illik, különösen egy nőnek a gyerekre.

A te életed csak te élheted le. Ki más élje le helyetted? Ki más életét akarod leélni? Ki valósítsa meg az álmaidat? Vagy úgy érzed, hogy az álmaid nem is számítanak? Ennyire lebecsülöd magad?

Ha most ezzel az érzésvilággal nekiállnál gyereket szülni, akkor a gyereked aszmás, minimum kruppos, emellett kicsit vagy erősebben ekcémás lenne. Ne csesszél ki se vele, se magaddal.

Nem csak neked kell támogatni a párod az álmai megvalósításában, neki is támogatnia kell téged az álmaid megvalósításában. Találjátok meg együtt a módját annak, hogy mindketten megvalósítsátok az álmaitokat. Ha ezt nem fogadja el a párod, az nem szeretet, nem megbecsülés. Ha az ő álmai előbbre valók, mint a tieid, annak semmi köze a szeretethez.

2009. nov. 25. 13:31
 29/41 anonim ***** válasza:
73%
13.17-nek. Igen, lássuk be fontos a pénz is. hazudik aki azt mondja, hogy őt egyáltalán nem érdekli, mert senki nem szeret fillérezni vagy bizonytalanságban élni. De ne alapozzuk már az egész életünket a másik félre. Sokan így ugranak fejet egy házasságba, hogy de a párom jól keres. Azt bármilyen szar is az a kapcsolat nem tudnak kiszállni, mert a saját lábukon képtelenek megállni.
2009. nov. 25. 13:35
 30/41 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ha értelmezem, amit írsz, most gyakorlatilag a párod tart el, ő dolgozik, neked "nem kell". Én most felvetek neked egy másik eshetőséget, ami még nem került szóba, és alapból nem is gondol az ember erre. Nem karrier, nem család, és nem fontos, hogy mennyire vagytok boldogok, de meg tudnál-e élni mondjuk, ha a párod hosszú időre kórházba kerülne, betegség vagy súlyos baleset miatt (a zebrán is elüthetnek bárkit zöld gyalogos lámpánál, ez nem függ életkortól, egy volt tanárnőm a fiát veszítette el balesetben, a srác egészséges, életerős fiatal volt, 30 éves se volt még)? Akárhogy is döntesz, dolgozz, és ha nem muszáj, ne legyél munka nélkül eltartott. Ne csak a jelent nézd, mert a baj mindig a legváratlanabb időben (és általában a legrosszabbkor) üti fel a fejét, és nem szabad felkészületlennek lenni.
2009. nov. 25. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!