Két tűz között vagyok, ti hogyan döntenétek? Érdekes sztori.
Szia! A sajat tapasztalatom tudom veled megosztani. Angliaban eltem, talalkoztam a szerelemmel, akkor azt hittem o a nagy O...O haza akart koltozni, nekem minden porcikam ellenezte, de vele mentem mert szerettem. Ket honap mulva tonkrement a kapcsolatunk...ott altam egyedul...es atkoztam magam, hogy feladtam az almaim...de fogtam magam visszajottem, es ujra kezdtem mindent elolrol.Tudom h kicsit mas a szitu, de alenyeg ugyan az...egy pasiert ne add fel az almod...!!!! Ma mar anya vagyok en is, egy olyan ferfi oldalan akikkel kozosek az almaink
, ott elek ahol szeretek elni
Mit akarsz hallani Kérdező?
Akkor tedd meg a szívességet, hogy azt is megírod, mert mindenki csak ismételget. De semmi nem tetszik igazán, úgy tűnik.
Köszi!
12:18 mennyire rossz indulatú vagy! Áh!
Én mennék és még hagynék időt magamnak. Igaza volt annak aki azt írta, hogy miért csak neked kellene törnöd a fejed, hisz a párod is tud változtatni.
Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy bocsi ha ismétlek valakit.
Szerintem, ha itthon megvan mindened, főleg egy pasi, aki veled tervezi hátralevő életét és mindent megad, maradj vele. Megértem, hogy Amerika nagy lehetőség, de gondold végig, hogy találsz-e még egy ilyen pasit. A mai nyomorban kifogtál egy jó pasit, aki feltételezem imád és nem mellesleg pénze is van! Lehet ezért lepontozni, de valljuk be: a boldogság mellett, kinek nem fontos a pénz?!
Kedves Kérdező!
Ne legyenek illúzióid, csak a saját életedet élheted. Mivel nagyon fiatal vagy, kipróbálhatod milyen mások elvárásai szerint élni. Börtön, ahogy írod. Amikor azt írod, hogy a párod szeretne gyereket, akkor fejezd be a másik felével, hogy Te viszont nem akarsz gyereket. Ha mégis szülnél, akkor az leláncolna, a börtön képe.
Real pet girl. Ezt akarod?
Tudod mit csinálsz? Az elvárások miatt agyalsz, holott a választ tudod. Amikor a sok jótanács, hogy nő vagy akkor gyerek és hasonlók, akkor már azt írod, hogy kész vagy az anyaságra. Egy frászt. Ámítod magad. Meg akarsz felelni az elvárásoknak.
A talán az nem igen, az igen az igen, a talán az a be nem vállalt nem. Mert nemet mondani nem illik, különösen egy nőnek a gyerekre.
A te életed csak te élheted le. Ki más élje le helyetted? Ki más életét akarod leélni? Ki valósítsa meg az álmaidat? Vagy úgy érzed, hogy az álmaid nem is számítanak? Ennyire lebecsülöd magad?
Ha most ezzel az érzésvilággal nekiállnál gyereket szülni, akkor a gyereked aszmás, minimum kruppos, emellett kicsit vagy erősebben ekcémás lenne. Ne csesszél ki se vele, se magaddal.
Nem csak neked kell támogatni a párod az álmai megvalósításában, neki is támogatnia kell téged az álmaid megvalósításában. Találjátok meg együtt a módját annak, hogy mindketten megvalósítsátok az álmaitokat. Ha ezt nem fogadja el a párod, az nem szeretet, nem megbecsülés. Ha az ő álmai előbbre valók, mint a tieid, annak semmi köze a szeretethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!