Elszúrom mellette az életemet?
Potosan látod, hogy ennek semmi értelme, mégis azt mondod, hogy nem tudod elhagyni. Miért? Ez már nem szerelem, csak megszokás, ami azért erősebb, mert nagyon fiatal, alakítható korodban kezdődött.
Döntsd el, hogy mit akarsz. Semmi nem késő, te egy kicsi kitérő után visszatérhetsz ahhoz az élethez, amit elképzeltél magadnak. De neked kell lépned.
Gondold végig, szerintem a szüleid is segítenének, ha azt mondod, hogy komolyan gondolod.
De azzal légy tisztában, hogy vagy ez van, vagy az. Vagy véglegesen szakítasz a barátoddal és a társaságával is, vagy maradsz. A kettőt nem tudod ötvözni.
Te döntesz.
uhh.. tiszta trainspotting...
amúgy miből éltek??? van hova menned???
megértem, hogy szereted, de hol lesz a nagy szerelem, amikor ő a kórházban fekszik, élet-halál közt, te pedig az utcán strihlesz, mert nem lesz pénzed kajára sem???
szedd össze magad és lépj le! így tényleg nincs jövőd...
Legjobb lenne ha véget vetnél ennek a kapcsolatnak és megpróbálnál normálisan élni, őt majd elfelejted mert még fiatal vagy. Csak az elején nehéz.
Ha vele maradsz neked is véged van... de szerintem ezt te is tudod.
Szia, kerdezd meg magadtol, hogy: szuksegem van nekem erre az eletre? Ha igen a valaszod, folytasd ezt az eletet.
Ha nem a valaszod a kerdesre, akkor pedig valtoztass!
Tudod, hogy valtoztatnod kell, hiszen azert irtal ide. Menjel a szuleidhez, kerd, hogy fogadjanak vissza es igerd meg nekik, hogy a drogos baratodat elfelejted orokre.
Legy onzobb annal, mint hogy mas miatt te is majd ugyanolyan legyel, mint o. Ne hagyd, hogy sodorjon az elet! Legy onzo, szeresd magadat! Ha szeretned magadat, mar reg ott hagytad volna. Kerjel segitseget, hogy ott tudd hagyni a baratodat. Egyedul nem fog menni, segitseget kell hogy kerjel.
Miert nem viszed el amugy drog ambulanciara a baratodat? Nem akar elmenni?
A szuleidet keresd fel, kerjel toluk bocsanatot, es kerd meg, hogy fogadjanak vissza. Mas lehetoseged nincs.
Most meg idoben vagy, meg tudsz majd egyetemre menni! Menjel haza!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!