Párom szerint antiszociális vagyok, mert otthon szeretnék szilveszterezni hármasban?
Én utálom a szilvesztert és pont ezért. Az ismerősök már novemberben elkezdik és ti hova mentek szilveszterkor, mikor mondom hogy sehova akkor megrökönyödnek és kérdezgetnek. Azért utálom a szilvesztert mert kötelező jelleggel bulizni, inni kell. Ha nem, akkor magyarázkodnom kell. Dobálják a petárdákat, és éjfélkor a részeg, izzadt, már hányt emberekkel kell pusziszkodni, boldog új évet kívánni. Ezért nem megyünk mi szórakozó helyekre szilveszterkor. Ja és mindenhol nagy a tömeg.
Egy kulturált baráti társaságba azonban szívesen elmennék, ahol nem a lerészegedés a cél, akár lehet társasozni, táncolni stb...
Szóval antiszociális nem vagy. Amúgy máskor elszoktatok járni valamerre? Mert ez is fontos, nem jó mikor az egyik nem akar menni sehová.
na figyi, 23: majd ha a sürgősségin végigdolgozod a karácsonyt, a szilveszter napját, esetleg a tiéd újév, megnézem, mekkora kedved lenne szilveszter éjjel bulizni.
21 voltam. Nem tespedek otthon, járok színházba, moziba, vannak barátaink, de kötelező jókedvet nem akarok.
A párod ostoba ember. Ne használjon olyan kifejezéseket, amelyeknek a valódi jelentését nem érti. Ha te nem akarsz társaságba menni, az a te dolgod. Ha soha nem mennél társaságba, akkor sem antiszociális lennél, csak aszociális (vagy egyszerűen csak introvertált, aki nem szeret társaságba járni).
És nem, nem ciki. Ugyan, miért volna az?
A tegnap 07:56-kor válaszolónak! Miért lenne kötelező bulizni? Ez a nap szó csak igazán a berugásról! Mikor fiatalok voltunk, mi is nagyon sokszor mentünk, de mi is csak haverok miatt. Nagyon örülök, hogy ebben a jorban már nem ciki, ha nem megyünk. Én pl. általában ugyanakkor fekszem le 4 éve, mint máskor. Pezsgőt se iszom, a féjemtől Boldog Új Évet kívánva köszönök el-ő kicsit tovább ébren marad, olvas, netezik_, ésreggel is BUÉK-kal köszönünk. Ez olyan tragédia,
A férjemnek az a "tragédia", hogy másnap muszáj egy kis lencsefőzeléket ennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!