Lehet, hogy a párom antiszociális? Személyiségzavaros?
Párommal 1 éve vagyunk együtt, de ha úgy nézzük egy nyugodt percem nem volt mellette. Soha nem lehetett tudni mit talál ki a következő pillanatban vagy mit csinál!
Kapcsolatunk elején nem volt szerelmes belém, ezért ráfogtam a furcsaságait erre. Bár barátnőm, aki pszichológiát tanul már akkor mondta, hogy szerinte ezzel a pasival nincs minden rendben. Akkor nem vettem komolyan, de voltak olyan dolgai amikre nem tudtam ésszerű magyarázatot találni-
Szóval kapcsolatunk elején megcsalt. (Megtudtam szakítottam) Visszakönyörögte magát.
Nem tudja beleélni magát abba, hogy a cselekedeteivel (Fájdalmat okoz nekem) Bele sem gondol nyilvánvaló dolgokban. Nem tudja hogy kell létezni egy kapcsolatban és alkalmazkodni kell a másik félhez. Ösztönlény és rendkívül önző. Notórius hazudozó, ha lebukik még akkor is képes tovább hazudozni. Semmiért nem vállalja a felelősséget. Irtózik a kötöttségektől. Teljesen hangulatember, van hogy teljesen begubózik és kizárja a külvilágot. Ha nincs kedve hozzám, nem keres. Majd úgy csinál, mintha nem történt volna semmi. Nem lehet igazán kiismerni, mert nem hagyja. Nincs is olyan barátja aki igazán ismeri. Mindenbe beleun és keresi a változatosságot. Vagy álmodozik, irreális álmokat kerget vagy mélyen maga alatt van. (ezt egyébként az időjárás is befolyásolja) Egyébként amitől legjobban félek, hogy semmi miatt nem volt lelkiismeret furdalása. (Pedig voltak olyan dolgai amiket ép ésszel nem lehet felfogni) Megalázott, csajozott mellettem. Lebukott és mintha mi sem történt volna. Elmondta higgadtan a véleményét és rám bízta a döntést.
Megbízhatatlan és úgy gondolom képes lenne bármikor megcsalni, csak mostanra megtanulta kordában tartani magát.
Én kihívást láttam benne és úgy érzem, miattam megváltozott. Tényleg szeret és megtesz mindent hogy ne veszítsen el. De ezek amiket felsoroltam tények és átéltem ezeket mellette.
A kérdésem az, hogy szerintetek van alapja a félelmemnek?
Lehet, hogy most csak álcát visel hogy ne veszítsen el és előbb-utóbb úgyis kibújik az igazi énje?! Lehet elfojtja a valódi mivoltát a kapcsolatunk érdekében?
Kezd egyre komolyabbá válni a dolog. Új lappal akarom kezdeni vele, de barátnőm nagyban tiltakozik ellene. Nem akarom megégetni magam. Bár azt ne kérdezzétek ezek után miért maradtam vele!
"Visszakönyörögte magát. "
Már itt eltoltad.
Én nem akarom megváltoztatni! Csak mondja meg nekem valaki, hogy az-e!
Már érdekel a dolog, mivel ebben éltem!
Mit jelent, hogy antiszociális/ asszociális!
És én miért nem vettem észre, már az elején?!?!
Lehet csak kihasznál?
Utolsó köszönöm!
Ezt szerettem volna, ha jellemzőket írtok. Amikkel én is belátom hogy személyiségzavaros.
És már ilyen is marad? Soha nem lesz egy normális kapcsolata? Bár önmagán kívül lehet nem is tud mást szeretni. És az is igaz, ha ráun a másikra lelkiismeret furdalás nélkül tovább lép.
Lehet meg akartam "menteni"... De belátom, hogy nem tudom. És lehet ő jól érzi így magát a bőrében.
Apja rendes, tisztességes. Megbízható, nem iszik, hűséges a feleségéhez.
Anyjával vannak gondok. Elmondása alapján, és amit tapasztaltam is valóban olyan mintha idegbeteg lenne. Mindenből hatalmas problémát csinál. Páromat nem szereti, nem tervezett gyermek volt és ráadásul nagyon rossz kisgyermek.
Gondolom így akarta felhívni magára a figyelmet, de anyjából ez csak utálatot és szégyent váltott ki. Talán le is nézné a saját fiát.
(Van 2 idősebb testvére őket isteníti. "páromra" meg úgy tekint mint a család fekete bárányára.)
Talán ezért is sajnáltam meg, nem tudom. Lehet tényleg meg akartam menteni...sajnos nem tudok nem gondolkodni ezen.
Valamiért meg akarom érteni, hogy miért lett ilyen, mik a jellemzői ennek a személyiségtípusnak stb.
Folyamatosan olvasok ezzel kapcsolatban, de nem jutok semmire. Ezért is tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!