Gáz, ha nem akarok a szüleimmel hármasban nyaralni?
Van egy nővérem, de gyakorlatilag már teljesen külön életet él, mostanában "repült ki a fészekből" és mindig is eléggé a maga feje után ment, szóval sosem volt egyszerű négyen nyaralni. Apukám nagyon munka-orientált, nem nagyon tud kikapcsolni, anyukám meg igyekszik összetartani a családot. Azért nem akarok velük hármasban elmenni valahova, mert egyrészt idegesít, hogy apukám állandóan az üzletről beszél, másrészt úgy érzem magam, mint valami egykegyerek. Vagy úgy érzem, hogy senki nem figyel rám, vagy pedig direkt rám figyelnek mindketten és az idegesítő. Szeretem őket, de nem ugyanolyan, mintha egy barátom lenne ott, vagy bármilyen korombeli. A nővéremmel amúgy nem valami szoros a viszonyunk, de vele valahogy mégis más.
Azzal hidaltuk át ezt párszor, hogy elhívtam egy barátomat és akkor jött ő is velünk és én is elvoltam valakivel, de mindig nem lehet ezt eljátszani...
Ó, én úgy mennék nyaralni végre.
Menj el, aztán majd elfoglalod maga egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!