Apám egy őrült idegbeteg állat. Mit csináljak, ha nagyszüleimmel nem akarok rosszba lenni?
Nem az enyémet írtad le véletlenül? :)
A legközelebbi esemény az volt nálunk hogy egy szatyor rossz helyen volt és egyből f@sz vagyok meg bunkó paraszt mert 10 centivel arrébb kellett volna tenni. -.-
tudom hogy az ilyenek nehezen kezelhetőek, de nem ártana leülni megbeszélni! de nem úgy, hogy felsorolod a sérelmeidet, hanem úgy elmondva, hogy téged ezek a dolgok bántanak. Látom nagyon forr benned a düh, szóval először hideg fejjel kéne hozzáállnod, ha valóban változást akarsz.
És meg kell mondani neki hogy az üvöltözés nem megoldás! akár 52szer is!
De ha semmire se jutsz vele, akkor az a tanácsom, engedd el a füled mellett, csak rád lesz káros hatással, ha belelovalod magad.
" nem ártana leülni megbeszélni"
Az ilyen emberrel nem lehet megbeszélni semmit!
Hát nem!
Ha mondok neki valamit, jobb esetbe beül a kocsiba és elmegy, rosszabb esetbe belerug valamibe, felrug valamit, földhöz vág valamit. Meg persze pofázik nekem egy sort, hogy milyen kis hálátlan féreg vagyok, hogy ő mimindent tesz értem(semmit) meg hogy mások így mások úgy. Ha mondok neki valakit, hogy itt így van, akkor azt mondja, hogy költözzek oda. Már '96-ban úgy megverte anyát, hogy kórházba került, és még vannak ilyenek. Többen mondták már, hogy hívjuk ki a rendőrséget, de akkor meg nagyszüleimmel is összevesznénk, amit nem akarok. Már gondoltam rá, hogy keverni kéne valami nyugtatót a kajájába, de nem tudom. Tanácstalan vagyok.
Én nagyon sajnálom hogy ilyen az apád:(( megértelek.
Az enyém is egy szörnyeteg.Nem élek vele,de egy nagy zsarnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!