Vadhúsból ha fasírtot akarok, az állat milyen részéből érdemes, és hogyan jó fűszerezni szarvast ill. vaddisznót?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 13:37
1/2 anonim válasza:
szerintem minden vadhús száraz fasírtnak, és kár is lenne annak felhasználni..., de ezt mondom én, aki nem szakértő:)
Remélem idetéved az oldalra szakavatott kedves Barátunk és
szakszerű tanácsot ad vadügyben.
2/2 doboszoli válasza:
Vadhúsból fasírtot, csak akkor, ha méretlenül áll rendelkezésre. Volt ilyen időszak.
Felesen keverd hasa, vagy tokaszalonnával, a fűszerezése ua. mint a sima fasírtnak, talán egy picivel több só, de ezt meg kell kóstolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!