El akarok menni ottohnról. Hogy tehetem ezt meg?
Figyelt kérdés
17 vagyok. Nem szeretek otthon lenni, hallottam az árvaellátásról, ez hogy működik? Mennyit kapnék hogyan?2010. jan. 5. 20:44
1/29 anonim válasza:
arvaellatas csak akkor jar, ha a szulok (legalabb egy) meghalt...De ezert ne old meg oket.
Kollegium vagy vard meg azt az egy evet , ami meg van a nagykorusagig
2/29 A kérdező kommentje:
ha 18 leszek akkor is otthon kell lennem mert nincs szakmám. Minek várnám meg?
2010. jan. 5. 20:50
3/29 anonim válasza:
Miből élnél meg ha nincs szakmád?
4/29 anonim válasza:
tanulj, és menj másik városba egyetemre, ott van kollégium.
5/29 anonim válasza:
Tanulsz még? Vagy tovább fogsz tanulni? Mert ha nem, akkor keress munkát. Ha lesz munkád, akár csak egy McDonalds-i kiszolgáló is, akkor lesz legalább egy kis pénzed. Talán egy albérletre elég lesz.
6/29 anonim válasza:
Élö példa arra hogy hogyan b*ssza el a gyerek az életét ha nem tanul :) (vagy ha nem is okos és ügyes... )
7/29 anonim válasza:
Kézbe semmit sehogyan. A gyámügy felvesz gondozásba az árvasságit meg egy számlára gyüjtik amit 18 éves korodban kapsz meg. Keresd fel a gyámügyet ott segítenek.
8/29 A kérdező kommentje:
gondoltam ellennék az árvaellátásból.
2010. jan. 5. 20:55
9/29 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek, egyetem, kolesz. Az jó hely :-)
10/29 A kérdező kommentje:
kóteros vok, de hétvégén tök szar hazamennem. Mindig úgy érzem ha megyek minden elromlik otthon. De nem tom miért.
2010. jan. 5. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!