Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagiak miatt nem tehetem meg, hogy el válok. Más is volt/van ilyen helyzetben?
És mit tettetek,ha igen?
Hogyan tudjátok elviselni ezt a helyzetet?
Az attól függ mekkora a házatok és hol laktok. Van e rajta hitel?
Mekkorák a gyerekek, Te hány éves vagy?
Egy nagy házból lehet két kis lakást venni, némi hitellel, én is így csináltam, igaz éppen hogy kijövök a hónap végéig, de így boldogabb vagyok és nyugodtabb.
Köszönöm a válaszokat.
Én 33 vagyok, a gyerekek 6 és 1 évesek.Házunkon nincs hitel,de ha eladnánk akkor sem tudnánk 2 lakást venni. Tudom,hogy boldogabb lennék,mert sokat veszekszünk,de félek is.
Van két kicsi gyereketek, és egy értékes házatok, aminek az árából nem tellne ki két kisebb lakás.
Hacsak nem ölitek egymást nap mint nap, inkább meg kéne tartani ezt a házasságot. Legfeljebb megegyeztek, hogy a másik fél nem hozhat idegent a házba.
Annyira vészes a házasságod?
Menthetetlen?
Mi voltunk párterápián, az én férjem is verbálisan agresszív. Még mindig de már nagyon sokat fejlődött.
Egy harmadik személy által könnyebben felfogta hogy mit veszíthet.
Bár én nem is nagyon hagytam magam. Volt hogy annyira elveszítette az önkontrollját hogy behúztam neki egyet.
Hát utána pislogtunk mind a ketten, de megtette a hatását.
Én sem hagyom magam,de akkor csak veszekszünk,és semmi értelme.
Agresszív,káromkodik,goromba,gesztikulál... Soha nem ütne meg,vagy nem bántaná a gyerekeket.Mindent ráfog a stresszes munkára.
Nemtudom mi lenne a megoldás.
A házatok mennyit ér?
Melyik megyében laktok?
Én 6 éve váltam el, a házunkat (pesttől 20km) 8millióval kevesebbért adtuk el, de kp-val fizettek 1 héten belül.
Nagyon menni akartam, a férjem bepasizott.
Nekünk is két gyerek van akkor volt a nagyobb 5 a kicsi 2 éves.
A bíróságon nem mondtuk meg mi az igazi ok.
Mivel a gyerekek velem maradtak 65%-ot kaptam, igy tudtam venni egy normális lakást újpesten.
A párterápia nagyon hasznos, bár mi nem jártunk ebben az esetben nem volt mit helyre hozni.
Attól függ a férjed hajlik e ilyenre.
ha semmi nem segít nézz körül a környéketeken mennyiért mennek az ingatlanok, és így átlátod az esélyeid.
Nagyon pici az 1 éves, de ilyen légkörben nem lesz normális életetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!