Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagiak miatt nem tehetem meg, hogy el válok. Más is volt/van ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2 gyerekünk van,közös ház,2011. febr. 18. 21:16
21/22 anonim válasza:
Én a gyávábbik fajtából vagyok. Nehéz és nélkülözéssel teli gyerekkor után, bevallom számít nekem a szép házunk, nyaralás és egyebek. Akkor is, ha sokszor egyébként nagyon nehéz. De véggigondoltam, aztán újra és újra arra jutottam, hogy csak más problémákat csinálnék magamnak. Új férfi,új szerelem......de ! aki már nem az édesapja a gyerekemnek. Ha súrlódás van, márpedig van, ott is én állnék középen. Igazodni, megalkudni, akkor is kellene. Pénz? Igen, fontos, mert ha nincs, akkor idegileg csak újra késélen táncolás kezdődik. Ami megint csak felőrli az embert. Tehát én úgy éreztem, hogy a meglevő problémákat csak másféle gondokra cserélném. Nem mertem meglépni. Vannak napok mikor elgondolkodom, vajon helyesen tettem-e? De szerencsére nem túl gyakran.
22/22 anonim válasza:
ez nem gyávaság. ha már az embernek gyerekei vannak és a férfinak nincsenek égbekiáltó hibái,akkor többet veszít az ember mint amennyit nyer..
egy barátunk most válik 15 év után,3 kicsi gyereket hagyott ott mert szerelmes lett.. a kilsányok teljesen kivannak,nem bírnak velük, a felesége összeroppant ő meg most egy albérletben tengődik,mert anyagilag is nagyon rosszul járt, az új csajnak eszébe sincs összekölzözni vele stb.
de visszamenni nem akar,pedig mindenkinek jobb lenne..
szóval: a házasság egy szövetség és abbó a szerelem csak 1 pici rész. abból kell építkezni h örökké tartson. és ez kemény munka.
szóval te inkább csodálatraméltó vagy,mint gyáva. a maegfutamodás a gyávaság nem a küzdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!