Miért teszik fel ide annyian a párkapcsolati kérdéseiket? Vagy pl. az anyós-após kategóriába miért írnak olyanok, akik 1-2 éve járnak?
Figyelt kérdés
Annyira zavaró, aztán ha leírja az ember, hogy "a férjed", "a feleséged", akkor ki van oktatva. De akkor minek ide írnak? Ide eleve komolyabb kapcsolatokhoz szóló válaszokat adnak az emberek, egy pár hónapos-éves járás esetén teljesen eltérő lehet a dolog megítélése. Mikor találják meg végre hozzá a megfelelő kategóriát?2013. dec. 2. 16:21
31/33 anonim válasza:
Abban igazad van, hogy sokszor a tinik is kérdezgetnek. Látod, a moderátorok még sem pakolják át másik kategóriába. Bezzeg nekem már nem 1 kérdést tettek át másikba!:D
Nem értem ezt én sem, mint ahogy azt sem, hogy a 25-os válaszom miért és ki pontozta le.
32/33 A kérdező kommentje:
Itt a kategóriában néha olyan kérdésekre kap amúgy negatív választ, hogy elszomorító (mikor segítőkész). A szekálós, kötekedő válaszokat meg felpontozák sokszor. De meg lehet nézni a toplistát, van rajta nem egy ember, aki pl. pontozgatni jár csak ide. És kétlem, hogy felfele...
2013. dec. 4. 23:55
33/33 A kérdező kommentje:
- illetve negatív pontozást, csak már késő van...
2013. dec. 4. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!