Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Mire számítsak?

Mit csináljak? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, 21 éves, nincs állásom, szüleimmel élek. A barátommal 1 hónapja szakítottunk, akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Nem akarom elvetetni, mert halálosan szeretem a barátom, és úgy vélem, nem véletlen, hogy teherbe estem. Még nem tudja, hogy babát várok, és nem tudom mit várhatok egy 22 éves fiútól e téren. Nem kérem, hogy vegyen feleségül, de igenis vállaljon el minket. Legyünk újra együtt, egy család, mert ez a pici miattunk fogant meg.
2009. nov. 21. 20:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ja persze, nekem is azt mondta az első és nagy szerelmem, aki a vállamon sírt (én vagyok a lány) hogy még a jövőben összejöhetünk meg elsírta magát... Pár hónap múlva meg már mocsokságokat terjesztett rólam...
2009. nov. 21. 21:53
 22/40 anonim ***** válasza:
88%

Már terhes voltál, amikor kirúgtak, mert a kismamákat védi a törvény. Ha ugyanis már a pocakodban volt a baba, akkor vissza kell venniük a munkahelyedre!

Egyetértek azzal, hogy szólni akarsz a barátodnak, hiszen tudnia kell róla, hogy apa lesz. DE szerintem nem kényszerítheted, hogy - amint írtad - vállaljon el benneteket. Nem terveztetétek a babát, sőt védekeztetek, tehát ő nem akart apa lenni, főleg ilyen fiatalon nem. Ha már így esett, ne a babát büntesd - bár nem akarod elvetetni -, de a barátodat se zsarold vagy próbáld magadhoz láncolni, mert a kényszer előbb-utóbb vissza fog ütni. Lehet, hogy most visszamegy és majd néhány év múlva fog lelépni.

2009. nov. 21. 21:54
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
a 21:44-sel értek egyet, előző voltam és sorry
2009. nov. 21. 21:54
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

A fiu nem szeret mar teged! Csak te szereted. Miert akarsz egy olyan fiunak gyereket szulni, aki nem is szeret mar?

En nem hiszem, hogy gyogyszer mellett lettel terhes. Furcsa, hogy epp szakitottatok, es te epp terhes lettel. Tudod, magadat becsaphatod ha akarod. Mindenki a maga eletenek a kovacsa. Es mindenki megeszi amit fozott. En a helyedben a szuleidnek szolnek legeloszor!!!

2009. nov. 21. 22:00
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sztori egyre büdösebb. Csóri srác, jól behúzták...
2009. nov. 21. 22:07
 26/40 A kérdező kommentje:
Én hiszem, hogy jól alakul minden.
2009. nov. 21. 22:10
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Ebből is látszik mennyire gyerek vagy még.

Kifested a rózsaszín jövőt és abba kapaszkodsz. De már 6 hetes terhes vagy és még nem beszéltél senkivel az érintettek közül. Beszélj a szüleiddel. Szükséged lesz rájuk.

2009. nov. 21. 22:12
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy hiszed, hiszen tapasztalatlan vagy meg.

De majd meglatod milyen kemeny az elet. A nagybetus elet. Mikor szolsz otthon? Vagy kamu a story?:)

2009. nov. 21. 22:13
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
hogy lettél gyógyszer mellett terhes? hagytál ki szemet?
2009. nov. 21. 22:15
 30/40 anonim ***** válasza:
70%
A fiuddal kapcsolatban két dologra számithatsz. Ha elég komoly, hátrahagy mindent és mindenkit és boldogan beáll veled babázni. Ha vad, bulizós éa haverozó tipus, akkor úgy tesz, mintha nem ő lenne a hunyó. Nagyon idejében vagy még, ezért gondold meg, mire vállalkozol. Mit szólnak a szüleid és akar-e egyáltalán apa lenni az a 22 élves fiu. Három család döntését kell figyelembe venned /te, szüleid és a fiuét a szüleivel./ Erőszakkal nem szabad senkit apává tenni csak azért, mert te készen állsz az anyaságra.
2009. nov. 21. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!