Mit csináljak? Mire számítsak?
Jó nehéz helyzet, együtt érzek veled.
A barátod tud arról, hogy gyereket vársz? És a szüleid?
Szép dolog, hogy meg szeretnéd tartani, de fel kell mérned, mire számíthatsz: otthon befogad a család vagy kitaszít, a barátod visszafogad-e vagy elhagy és nem számíthatsz majd a segítségére...?
Számíts arra, hogy minden jóra fordul és bízz magadban, hogy a legjobb döntéseket hozd! hallgass mindig a szívedre!
Ha igaz, hogy gyogyszer mellett lettel terhes, es a baratod megbizott benned, akkor oszinten sajnalom a baratodat. Szoval azert ez igy nem igazsagos, hogy odaallsz ele, es megmondod, hogy terhes vagy tole, es megtartod a babat. Hiszen gyogyszert szedtel, tehat nem akartatok babat. Most szakitottatok, tehat nem volt mar jo a kapcsolatotok.
A baratod meg gyerek sajat maga is. Gyereknek gyereket? Ha megtartod a babat, magadra szamitsal csak, senki masra! Nem kerheted a baratodat, hogy vallaljon fel a babaval, hiszen o biztos volt abban, hogy te beveszed a gyogyszert rendesen.
A szuleid most neveltek fel teged, es maris elejuk allsz, hogy terhes vagy? Most az o nyakukba szakad minden majd?
Nem is dolgoztal meg soha? Jo lenne elobb dolgoznod.
En a helyedben inkabb egy biztos kapcsolatba par eves munka utan vallalnek csak babat. Most nagy esely lesz ra, hogy teljesen egyedul legyel a babaval! Nem lesz konnyu, sokkal nehezebb lesz, mint ahogy te azt most elkepzeled.
Ha megtartod a babat, magadra szamitsal csak. Ha megtartod a babat, nagyon felelotlen vagy!
21:18 vagyok
Gyógyszer mellet, az durva. És mindened rendben van? Egészséges a magzat? Mit mond a doki?
Ez így már egész más helyzet, kezdem sajnálni a srácot, mert tényleg nem tehet róla.
Ezzel a "nem véletlen, hogy pont most lettél" terhes szöveggel szerintem magadat nyugtatod, amit meg is értek egyébként.
De a fiú életét mostantól a Te egyedüli döntésed fogja meghatározni?
Hozzáteszem, ha egészséges a magzat, akkor én sem vetetném el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!