Összevesztünk, most mire számítsak?
a napokban már tettél fel kérdést ugye??
mert akkor ugyan az a válaszom.ne keresd,ne alázkodj meg!
eszedbe ne jusson megkeresni!!!
Sőt ha felkeres én a helyedben eljátszanék a gondolattal hogy otthagyom.
elhiszem, h szereted, de aki nemtud változni egy picit a másikért akkor ott valami gáz van. ez olyan mintha ő lelkileg zsarolna téged.
miért van olyan biztos, h nem csal meg???!! én erre nem vennék mérget, már rég otthagytam volna egy ekkora luzert
Hát ez nem valami jó kapcsolat, már ne haragudj, nem igazán látom, hogy ő bármit megtenne érted, te viszont a talpát is nyalod. Magyarul ki vagy használva, mert jó neki, hogy vagy, megvan a szex, és ha hisztizel is, mert valami nem tetszik, akkor meghátrálsz, megalázod magad, és még te kérsz bocsánatot, amiért ő véletlenül sem alkalmazkodna semmiben.
Persze nem kizárt, hogy csomó mindent nem tudunk, de ennyi alapján nekem így néz ki. Nem érzem a te soraidból sem anagy szerelmet, ez inkább olyan megszokás, egyszerűbb így, meg mittom. Sztem nincs sok értelme folytatni. Ha egy hét alatt se keres, és ha mégis, akkor is téged hibáztat mindenért, akkor add ki az útját, mert ez később sem lesz jobb, csak azért meg mert ez meg az meg így és úgy... megéri neked?
Az tuti, hogy te ne keresd őt. Akármilyen nehéz is, de keressen ő téged! Bár ezt írtad is, hogy most nem akarod keresni, csak azért írtam, hogy megerősítselek ebben, hogy nagyon is jól teszed.
Aztán azt, hogy ő gondol e rád nem tudhatjuk. Ha még 1-1,5 hét múlva se keres fel, akkor lehet vége a kapcsolatotoknak. De akkor se keresd, nyalizz neki a visszafogadásért!
Amúgy ha ő nem akar, akkor bármit is tehetsz nem tudod megváltoztatni! Gondolj csak bele, ha te velemit nagyon szeretsz csinálni, de az a párodnak nem tetszik csak ezért felhagysz vele, ha te magad nem akarsz? Hát nem, legyen ez bármihez a hozzáállásod, vagy akármi.
Így lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak ahol mennyasszony voltam!
Áldott legyen az ég!!!...azóta is :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!