Mire számítsak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Légyszi segítsetek, egy másik kategóriában feltettem már a kérdésemet de nem érkezett rá válasz és fontos lenne! :( Holnap szeretnék elutazni a nagyimhoz, de ma vettem észre, hogy lejárt a személyim szeptemberben ... Illetve szilveszterkor is szeretnék elmenni szórakozni... Ha véletlen találkozok rendőrökkel az utazás során vagy szilveszterkor milyen büntetésre számíthatok? Foglalkoznak egyáltalán vele? A másik kérdésem, hogy a 2 ünnep között van lehetőségem megcsináltatni az okmányirodában?
Köszönöm ha valaki válaszol!!
Azért annyira nem szabad leszarni! Én egyszer álltam a villamos megállóban, mikor egy jól öltözött úriemberhez szúrópróba-szerűen odament egy sün, és kérte a személyijét általános ellenőrzés (vagy milyen) címszó alatt. A hapsika oda is adta, de nem tudta, hogy lejárt már neki, a rendőr meg ott helyben 5000-re megbüntette! Én is csak néztem, mint Rozi, mert nem tudtam, hogy emiatt is büntetnek.
Amúgy viszont ha van jogsid (új típusú kártyás), akkor mászkálj azzal, azt állítólag személyiként is elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!