Eltartott felesegek baratnők nektek mennyi pénzt ad a férjetek egy hónapban és mennyit tesztek félre mennyit költötök el magatokra?
az az egy gond, hogy senki nem kérdezte, hogy menjen-e valaki dolgozni, vagy sem..
vannak akik nem jókedvükből eltartottak..., és csak átmenetileg élnek így...
Magamra kb 2000 ft-ot költök átlagosan havonta, van hogy semmit, van, hogy többet..
A pénzt együtt kezeljük, így nem ad semennyit a férjem, nem szól, akármennyit is költök, de nem is költekezek feleslegesen.
Volt helyzet, amikor én tartottam el a férjemet, jóban, rosszban együtt:))
(Átmenetileg vagyok " eltartott", habár ez nem volt kérdés)
" Miert nem örülniük kellene hogy egyaltalan velük van a lányka? A lánykák meg nem érzik az értéküket nincs önbecsülésük sajnos nem egy ilyet ismerek."
Az a baj, hogy te meg másik 10 nő értékét is érzed magadban. Végülis minden férfi álma, hogy fizethesse valami ostoba szobacica szolizását és körmösét. Ugyanis nem hiszem, hogy te valamit is csinálnál otthon. A hívom a szobalányt pedig nem számít... Azért mert lyuk van a lábad között nem kell túlértékelni magad. Másnak is van.
Ott a pont! Az ilyen lányokat cserélik le mindig egy fiatalabbra, méghozzá úgy, hogy a pasi vissza sem néz. Aztán miből fogsz megélni 0 munkatapasztalattal, mert ha a férjed nevén van minden (vagy nem férjed) előbb-utóbb pórul jársz.
Kérdező (#15) soha senkit nem tartooam el, és soha senkit nem tartanék el pusztán azon az alapon, hogy nő, ugyanis nem a bank vagyok, és nem a mecénás, se a szponzor... aki ezt várná el, aki "Miert nem örülniük kellene hogy egyaltalan velük van a lányka?" - annak télak van, találok magamnak normális párt, akivel azért vagyunk együtt, mert egymással akarunk lenni, nem vagyok prostituáltra szorulva.
Na, ehhez képest a párommal nyilván eltartjuk EGYMÁST, ha úgy adódik, mert erről szól a jóban és rosszban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!