Hol rontottam el, hogy idáig fajultak a dolgok?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete úgy érzem, csak azért van velem, hogy ne egyedül aludjon éjszaka. Előtte minden jó volt aztán egyik napról a másikra megváltozott. Később ért haza, nem veszi fel a telefont ha hívom. Ha küldök neki visszahívós sms-t (csak akkor szoktam ha nincs fülke vagy más telefon a közelben és fontos dolog miatt keresem), nem hív vissza. Eddig éreztem, hogy szeret, kimutatta. Most csak hazaér, eszik, fürdik és alszik. Egy hete ígérgeti a mozit, jegyet is foglalt, tegnap lefújta. Eddig minden este elmondta mennyire szeret, milyen vonzónak talál. Hiperaktív volt a szexuális életünk. 1 hete semmi. Az első ami eszembe jutott, hogy megcsal. Olyan, mintha kicserélték volna. :(2009. nov. 21. 14:31
21/26 anonim válasza:
hát én is kb ebben a helyzetben vagyok. Mostanában nem igazán foglalkozik velem, 3hete nem szexeltünk. Eddig ha csak elment mellettem a lakásban, mindig hozzámért, végigsimította a fenekem stb. Most, szinte hozzám sem ér. Ő is azt mondja, hogy fáradt, amit meg is értek, mert nagyon sokat dolgozik, de basszus nem hiszem el, hogy ne lehessen 10perce rám egy nap. Attól nem lesz még fáradtabb.
22/26 anonim válasza:
az a fura hogy ennyire hírtelen változott meg!gyanús!
23/26 anonim válasza:
Nézd, egyelőre annyi derült ki, hogy valami történt, ami azóta is foglalkoztatja, lefoglalja minden pszichikai energiáját. Hogy ez most valami munkahelyi ügy, egy új ismeretség, egy régi ismeretség felbukkanása, valami történés a családjában, vagy egy feltételezésen alapuló gondolata veled kapcsolatban, amin rágódik (pl. mi van, ha azt hiszi, hogy te csalod meg őt és most megfigyel?) - minden csak feltételezés, a megoldást csak az nyújtja, ha elmondja őszintén.
Szerintem köztetek nincs maximális bizalom.
Végképp nem értem, hogy ha nem akar szexelni veled mert ténylef fáradt, akkor miért cukkolod fel azzal, hogy előveszed a vibrátort...
24/26 anonim válasza:
Talán meg kellene nézned, hol maszekol!
25/26 anonim válasza:
Szerintem bármilyen nehéz, ne nyúzd, nyaggasd, hanem próbálj közömbösen viselkedni. Ne kérdezd, mi a baj, hanem szervezz magadnak így is programot, legyél te is zárkozottabb. Ne ellenséges, csak ne elkeseredett.
26/26 anonim válasza:
én azt figyeltem meg, h október-november hónapban nagyon sokan vannak rossz passzban a kapcsolataikkal. én is 2 év után egyik-napról másikra "ki lettem téve", mellette viszont zokog és totál kikészült, h nem vagyunk együtt... most nem tudok mást tenni, várok, aztán meglátjuk mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!