Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol rontottam el, hogy idáig...

Hol rontottam el, hogy idáig fajultak a dolgok?

Figyelt kérdés
Kb. egy hete úgy érzem, csak azért van velem, hogy ne egyedül aludjon éjszaka. Előtte minden jó volt aztán egyik napról a másikra megváltozott. Később ért haza, nem veszi fel a telefont ha hívom. Ha küldök neki visszahívós sms-t (csak akkor szoktam ha nincs fülke vagy más telefon a közelben és fontos dolog miatt keresem), nem hív vissza. Eddig éreztem, hogy szeret, kimutatta. Most csak hazaér, eszik, fürdik és alszik. Egy hete ígérgeti a mozit, jegyet is foglalt, tegnap lefújta. Eddig minden este elmondta mennyire szeret, milyen vonzónak talál. Hiperaktív volt a szexuális életünk. 1 hete semmi. Az első ami eszembe jutott, hogy megcsal. Olyan, mintha kicserélték volna. :(
2009. nov. 21. 14:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nem sámli:) Lehet hogy fáradt tényleg, de ez akkor se indok a "morgásra". De az is lehet, hogy épp félrelépőben van és küzd az érzései ellen...A szex igen is fontos tud lenni egy kapcsolatban ! Az első babán héjak között van, amiért ellaposodhat egy kapcsolat!
2009. nov. 21. 14:53
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit tehetnék. :(
2009. nov. 21. 14:55
 13/26 anonim ***** válasza:

akkor erőltesd.

csak nem akar neked rosszat...

egyébént tényleg lehet, hogy van valakije...

2009. nov. 21. 14:57
 14/26 anonim ***** válasza:
de rossz hogy ketten vagyunk 82%osak:) lehet hogy tényleg félrelép.Ezt nem fogja csak úgy bevallani neked. Nincs még valami feltűnő a viselkedésében? Pl. nézegeti a telóját, a neten keresgél, aztán ha odamész, hirtelen kikattintja...stb.
2009. nov. 21. 14:58
 15/26 A kérdező kommentje:

Nem. A munkahelyéről netezik, itthon max youtube-on nézelődik.

Régebben is volt, hogy fáradt volt, akkor hagyta, hogy megmasszírozzam, csináltam neki forró fürdőt stb.

Most mintha itt se lennék. Akármit csinálok, csak idegesítem. :S

2009. nov. 21. 15:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valami sz@rba keveredett, vagy a munkahelye van veszélyben és nem akar róla beszélni. Pedig ki kell deritened az okot. Anélkül nem tudtok tovább lépni.
2009. nov. 21. 15:01
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt ilyen időszakunk,én is majdnem elhagytam!De szerettem annyira,hogy kivártam mi lesz a vége.Nem bírtam elhagyni.Jól döntöttem,mert tényleg csak fáradt volt. Azóta 10 év eltelt és semmi baj nincs velünk.Ez az álapot kb1-1,5 évig tartott.Akkor még nem volt net,telefon meg ilyesmi(mármint nekünk nem volt) így nem tudtam ellenőrizni.De amikor beültünk a kocsiba mindíg hesszeltem, találok-e idegen hajszálat az ülésre ragadva:))Nincs baj a munkahején?nincs leépítés amitől esetleg parázik?Én ilyenre gyanakodnék. Lehet hogy baj van a munkahelyén vagy tényleg csak fáradt.
2009. nov. 21. 15:02
 18/26 anonim ***** válasza:

jaja. ki kéne deríteni.

nagyon úgy tűnik, hogy van neki más.

főleg abból, hogy idegesíted :(((

2009. nov. 21. 15:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

borzasztó lehet ez a bizonytalanság. És hogy még beszélni sem hajlandó róla, hiába kéred, hogy mondja el mi a probléma. Szerintem ne várd meg, hogy ő mondja el mi a baj, hanem kezdd te. Mondd el neki nagyon részletesen, hogy az utóbbi egy hétben ezt és ezt tapasztaltad, ez és ez furcsa, és hogy ez téged mennyire borzasztóan zavar, pláne hogy nem siet megnyugtatni, csak lezárja egy "ne idegesíts"-sel. Mondd el neki, hogy te sem vagy vak, látod, hogy megváltozott, és ha valóban fontos vagy neki akkor igenis legalább pár szót szóljon. Mert ezt te így nem biztos, hogy tudod folytatni.

Lehet ,hogy kérdezték már, de mióta vagytok együtt?

Sok sikert!

Majd írd le, hogyan alakultak a dolgok!

2009. nov. 21. 15:07
 20/26 A kérdező kommentje:

Ha ilyen gond lenne, elmondaná.

És januártól akarják megemelni a fizetését.

2009. nov. 21. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!