Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit rontottam el? Miert...

Mit rontottam el? Miert alakult igy? (lehet kicsit hosszu)

Figyelt kérdés

Az a problemam,hogy nincsenek barataim. Persze sokan vannak talan hasonlo helyzetbe es nem nyavalyogni jottem hanem csak megerteni,hogy mit csinalok/csinaltam rosszul.

Depresszios voltam lassan 3 eve. Az akkori legjobb baratnom nem allt mellem , tudta,hogy valami gond van velem de nem akart tudomast venni rola, nem akart velem foglalkozni....

Egy masik lany volt aki mellem allt, folyamatosan irt es erdeklodott. O a mai napig a baratnom. De jo par ezer km valaszt el minket. Ugyanis en nem Magyaro.n elek. Mar 2 eve,hogy nem talalkoztunk csak internet.

Ide kint probalok baratokat szerezni de nekem nem megy kulfoldiekkel. A munkahelyemrol vannak ugy mond ,,baratok`` de ok nem olyan igaziak. Valahogy bennuk nem tudok megbizni.

Meg lehet barmilyen tokeletes az angolom is akkor sem tudok veluk olyan bensosegesen elbeszelgetni,mert nem tudom angolul ugy atadni a dolgokat,mint azt magyarul gondolom.

Meg sokat dolgozok is. Szoval csak o veluk tudok ugy mond ,,baratkozni``. A hetvegem meg a baratome.

Hogyan tudnek meg is baratokra szert tenni? Tudom,hogy ez nem ovoda,hogy ,,hey leszel a baratom? `` ez nem ilyen egyszeru.De meg is szeretnem ha lennenek barataim.

Vicces vagyok, megbizhato es jo hallgatosag mindent el lehet nekem mondani.

Akkor ugyan mi a baj velem?

Minden valaszt elore is koszonom.

2011. jan. 26. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A sors hozza, vagyis a helyzet, hívja ki hogy akarja. Nekem 17 éves koromig nem voltak barátaim, mert kicsit különc vagyok, és egyszer csak becsöppentek az életembe, épp olyan különcök, mint én. No alkohol, no cigi, sok sok érdekes téma... Sosem unatkozunk, és hiába teltek az évek, nem szakadtunk el egymástól. Testvéri lett a viszonyunk. Kívánom, hogy a Te életedbe is jöjjön el ez az idő. Amúgy hány éves vagy, kérdező?
2011. jan. 26. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerbusztok!

Ez valóban majd jönni fog, találkozni fogsz a barátaiddal(

akkor még nem tudod, hogy majd egyszer a legjobbak lesznek;)).Légy kedves Hozzájuk, és meglásd nem mennek el melletted!:)

Sok sikert!

2011. jan. 26. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem akarom bő lére ereszteni, csak röviden. Nem hiszem, hogy tehetsz róla, bár, ha nagyon akarod tudni a nyitját, lehet mélyre menni egy szakemberrel, talán ott kiderül valami.

Szerintem valakinek szerencséje van és valakinek nem.

Valószínűleg az a legnagyobb gond, hogy külföldön élsz, nehezebb elfogadni vica-verza.

Egy idő után mindenkinek a családja válik elsőszámúvá, akinek nincs, az jobban megsínyli.

Blabla...

Társat keress, ne barátot, s a társban megleled a barátot!

Ha lesz családod, gyerekek, más gyerekes anyukákkal, közelben élőkkel lehet újra barátkozni több-kevesebb sikerrel.

Egyelőre ennyi jutott eszembe. Ne bánkódj, ha hiányzik is néha, mindig hiányzik valami!!!!

2011. jan. 26. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. jan. 26. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondold át , hogy mi érdekel, mit szeretsz csinálni szabadidődben, és hasonló érdeklődésű emberekkel vegyülj, és ott majd találsz barátokat. szerintem fontos hogy legyenek közös érdeklődési pontok, vagy hasonló beállítottságú emberekkel próbálj ismerkedni. ez lenne az első lépés, és ha ez meg van akkor szerintem a hason -szörű emberek majd fogják keresni a társaságodat. legyél nyított az emberek felé, és majd ők is megnyílnak írányodba.
2011. márc. 11. 08:44
 6/7 anonim válasza:

Szerintem több lehetséges ok is van. A főbb kérdések amiket magadnak fel kell tenned, hogy: Sose hívnak sehova? Tisztelettel beszélnek Veled, de barátian nem? Nem pletykáznak vagy hasonló? Ezeket nem nekünk kell megválaszolni. De több ok is lehetséges. 1, különcnek tartanak. Sokszor az országokban mint Amerikában is kialakulnak társadalmi különbségek a cégeken belül, viszont ha nem vagy kellően ott a társaság beszélgetéseiben, vagy dolgaiban, teszem azt, céges összejövetelek, vagy akármi más amit együtt terveznek. Lehetsz kicsit erőszakosabb is, és megkéred hogy Te is mehess velük valahova. A másik megközelítés szerintem a barátod. Gondolom mint férfi, könnyebben barátkozik, ez általában legalábbis szerintem így van. Ő vele elmehetsz bulizni, ha nem vagy bulizós (egyébként én se vagyok az) akkor csak társasági helyekre. Külföldön ebből több van mint MO-n. Ha ülve várod azt hogy alakuljanak a dolgok, nem fognak befogadni, vagy elismerni. Bensőséges beszélgetés eleinte nem is kell, és ha már kialakul valami haverság valakikkel/valakivel, úgyis el tudod neki magyarázni, hogy bocsi, én nem igazán tudom kifejezni az érzéseimet külföldieknek, mert nem tudom visszaadni amit érzek, de az sokat segítene, ha nekem elmondanád a dolgokat, bízz bennem, megbízható vagyok, és a barátod. És innentől kezdve meg alakulnak a dolgok. Mindennek az alapja, hogy ott legyél a klikkekben/társaságokban.

Lehet itt osztom az észt és nagy hülyeség az egész, ezért akkor viszont elnézést kérek, csak 18 éves vagyok, nincs sok tapasztalatom az életről, de nekem is többször már be kellett illeszkednem a társaságokba, és azóta a barátaim tisztelnek.

Fel a fejjel és hajrá!

F/18

2011. márc. 11. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha csak interneten barátnőzöl, ahelyett, hogy kimennél valahova ahol rádtalálhata valaki vagy te rá, úgy elég nehéz lesz, mondhatni lehetetlen. Bizony muszály lesz kimozdulnod helyi ismerősökre lelni.

Hol élsz most , mit dolgozol ?

Ha gyerekekkel foglalkozol, akkor mikor szabadidőd van, elmehetsz parkokba, fiatal anyukákhoz szólni pl. Nyiss azzal, hogy még nem vagy a legjobb angolból, de azon vagy, kérdezgesd a gyerekről, de ne zavaróan, az gyanús lehet, mesélj, te mit csinálsz, kérdezd meg tőle hova járnak a te korodbeliek ha ismerkedni akarsz arrafele ilyesmiket tudnék javasolni.

Hol és mit csinálsz ?

2011. márc. 11. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!