Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol rontottam el, hogy idáig...

Hol rontottam el, hogy idáig fajultak a dolgok?

Figyelt kérdés
Kb. egy hete úgy érzem, csak azért van velem, hogy ne egyedül aludjon éjszaka. Előtte minden jó volt aztán egyik napról a másikra megváltozott. Később ért haza, nem veszi fel a telefont ha hívom. Ha küldök neki visszahívós sms-t (csak akkor szoktam ha nincs fülke vagy más telefon a közelben és fontos dolog miatt keresem), nem hív vissza. Eddig éreztem, hogy szeret, kimutatta. Most csak hazaér, eszik, fürdik és alszik. Egy hete ígérgeti a mozit, jegyet is foglalt, tegnap lefújta. Eddig minden este elmondta mennyire szeret, milyen vonzónak talál. Hiperaktív volt a szexuális életünk. 1 hete semmi. Az első ami eszembe jutott, hogy megcsal. Olyan, mintha kicserélték volna. :(
2009. nov. 21. 14:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, ugyhogy ülj le vele, és konkrétan kérdezz rá: mi baj?

2009. nov. 21. 14:37
 2/26 anonim ***** válasza:
87%

azt nem értem, hogy miért nem kérdezel rá, hogy mi baja van??!!! nekem ez lenne az első.

addig a kérdésed is értelmetlen.

2009. nov. 21. 14:38
 3/26 anonim ***** válasza:
57%

Nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem is másik nő van a háttérben. :( Vagy esetleg rengeteget dolgozik és kimerült. Ez nem lehetséges?

Próbálj meg leülni vele és beszélgetni, és mond neki ha megcsal akkor sem lessz semmi baj csak őszintén mondja meg.

Írj ha vannak fejlemények. És ne aggódj!

2009. nov. 21. 14:38
 4/26 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem tőle. Azt a választ kaptam, hogy fáradt, hagyjam békén, ne idegesítsem. Mondtam neki, mondja el ha megcsalt, beszéljük meg. Azt mondta hülye vagyok, soha nem csalna meg. (Persze, miért is vallaná be?!)
2009. nov. 21. 14:40
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
hiába kérdeziktek ilyenkor a pasikat, hogy mi bajuk..sokszor ő maguk sem tudják. HA ez tovább húzódik, akkor biztos van valaki a háttérben.
2009. nov. 21. 14:41
 6/26 A kérdező kommentje:
Mikor csüt. este rákérdeztem, miért nem kezdeményez már soha, azt mondta fáradt. Mondtam oké, megoldom egyedül. Hát, a "megoldás" a kukában landolt. :S
2009. nov. 21. 14:41
 7/26 anonim ***** válasza:
67%
mármint kidobta a vibrit, vagy mi?:)
2009. nov. 21. 14:43
 8/26 anonim ***** válasza:
48%

jaaj, nehogymá' a szex legyen az egészben a legfontosabb!!!!! ki nem sz.rja le, hogy nincs szex, az okát kéne kideríteni!

normálisan beszéljél vele, és mondd el, hogy aggódsz, vagy mittudoménmi, nem igaz, hogy nem lehet vele beszélni.

hány éves?

2009. nov. 21. 14:45
 9/26 A kérdező kommentje:

Ki ám. Ő vette nekem ajándékba, én nem akartam. Azt mondta válasszak a netről, és megrendeli. Nem tettem, így hát ő választott egyet.

Már próbáltam. Passzív. Nem hajlandó beszélgetni.

2009. nov. 21. 14:49
 10/26 A kérdező kommentje:
27. Most is dolgozik. (Maszekol)
2009. nov. 21. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!