Ha megcsalna párotok, mit tennétek? (99%os a gyanú pl. )
Figyelt kérdés
1. Nem vesztegetnétek rá szót, egyből ti is keresnétek valakit
2. Próbálnátok megbeszélni ezt a dolgot, és ez után dönteni?
2009. nov. 21. 09:53
31/34 anonim válasza:
Csak nézz hosszan a szemébe, teljesen semlege arcjkifejezéssel. Ha van még egy kevéske tartás benne, vallani fog. Ugyanilyen hatásos az, ha végtelenül kedves vagy vele. A rossz emberek nem viselik el sokáig ezt, és kifakadnak - de akkor vigyázz, mert valószínű, hogy tényleg mindent elmond!
32/34 anonim válasza:
Én elutasitom ezt a (Ehhez 3ember kell dumát) Nem kötelezö együtt maradni valakivel ha nem megy a szekér, meg lehet beszélni a problémákat, és nem megcsalni az embert, mert ezzel szerintem megalázza a párját az ember és egy életre szóló lelkisérülést okozhat neki. Általában a válaszokból látszik hogy ki hüséges, illetve ki az aki megcsalta, vagy megfogja a párját. 33/f
33/34 anonim válasza:
Valóban (tegnapi 18:22-es voltam)
34/34 anonim válasza:
Én írtam a 3 emberes dumát. Ezzel azt akarod mondani, hogy én is hűtlen típus lennék? Nem tudok róla, soha senkit nem csaltam meg, nem tudnék tükörbe nézni. Viszont szerintem egy utolsó esélyt mindenki megérdemel. Mi azóta jól meg vagyunk, nagy lecke volt ez mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!