Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalna a párotok, mit éreznétek? Bíznátok még benne azután is?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 13:47
1/9 anonim válasza:
Megcsalt.Azóta is jóban vagyunk, én új kapcsolatot kezdtem,semmiért nem kezdeném előlről.
2/9 anonim válasza:
Ha már arra vetemedik hogy megcsaljon akkor nehéz lesz visszanyerni a bizalmamat viszont elgondolkoznék rajta hogy miért csalt meg mivel ha megadok neki mindent és boldog mellettem akkor az a normális hogy nem csal meg
3/9 anonim válasza:
Megcsalt,a szemem láttára és még megmagyarázni probálta a lehetetlent..az érzést nem tudom leirni,rettentöen fájt és csak azon agyaltam miért?Miért tette ezt velem?
azota is rosszban vagyunk.Igy jo,bizni nem tudok már benne..és különösen kerülöm.
4/9 anonim válasza:
megcsalt,megértettem az okát,fájt nagyon, kis időt adtunk egymásnak,de mivel rájöttünk,hogy jobb együtt ismét béke van.
Mindez azt jelenti,hogy rendezni tudtam magamban és bízom benne ugyanúgy,mint előtte.
5/9 nagyviri válasza:
Az exvőlegényem megcsalt, és szó nélkül kitettem a szűrét. Nálam meghalt a bizalom iránta, és nem láttam értelmét a folytatásnak, pedig százszor is megbánta, és még évekkel később is tepert volna vissza hozzám, ha hagyom. Most egy vasakaratú csajjal él együtt (hozzáteszem, végül azzal maradt, akivel megcsalt), és ha 1-2 évente összefutunk, akkor mindig megjegyzi, hogy most már tudja, akkor mit szalasztott el a saját hülyesége miatt. Én meg jól szórakozom magamban, mert időközben megtaláltam azt a pasit, akire az életemet is rábízhatom, és ezt biztosan tudom. Az elmúlt évek bebizonyították.
6/9 anonim válasza:
én belehalnék ha megcsalna
soha-de soha nem maradnék vele/ nem kezdeném újra vele
ebből látnám azt, hogy nem voltam neki elég jó, és mivel önmagamat adom egy kapcsolatban nem is tudnék változni
ha ez nem kell, hát sajnálom.
7/9 Kriszti83 válasza:
Megcsalt, iszonyat érzés volt, megbeszéltük, szünetet tartottunk, rájött mekkorát hibázott, nagyon tepert, kibékültünk, minden rendben, a bizalom is visszatért. Úgy érzem, mindkettőnknek kellett ez a lecke.
9/9 anonim válasza:
ha megcsal nem tisztel téged, már pedig a tisztelet fontos egy kapcsolatban. én rögtön dobnám és vissza se néznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!