Ha megcsalna párotok, mit tennétek? (99%os a gyanú pl. )
Figyelt kérdés
1. Nem vesztegetnétek rá szót, egyből ti is keresnétek valakit
2. Próbálnátok megbeszélni ezt a dolgot, és ez után dönteni?
2009. nov. 21. 09:53
21/34 anonim válasza:
Először is beszélnék vele, megadnám a lehetőséget hogy megmagyarázza. Ez után döntenék.
22/34 anonim válasza:
Mivel nálunk ez már a második eset lenne, repülne, mint a kismadár!
Először megbeszéltük, túléltük. Másodszorra nincs több esély.
23/34 anonim válasza:
Nem tudom. Megbeszélnénk. Ha már nem szeret, kirúgnám.
24/34 anonim válasza:
Így 3 év után nem tudom. Eddig mindig azt írtam ilyen kérdésekre h dobnám azonnal, de így, belátom egy komoly kapcsolatban ez nem kis lépés. Nálam már a csók is megcsalás, de emiatt dobjam el ezt a 3 évet? Nehéz ügy nagyon. Fogalmam sincs mit tennék. A helyzettől függ, mennyire csúnya az eset vagy nem tudom. Remélem nem lesz ilyen soha.
25/34 anonim válasza:
Hát ha házas az ember és gyerkek is vannak, akkor leülnék megbeszélni, mert lehet, hogy közösen rontottunk el valamit ami idáig vezetett.
Ha csak mint tini járnék egy sráccal, elküldeném a fenébe és többé szóba sem állnék vele.
26/34 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de nekem az a véleményem, hogy egy megcsaláshoz minimum 3 ember szükséges. Ezt azután mondom, hogy 2 éve épp babavárás alatt csalt meg a párom. Beszéltem vele is és a nővel is, aki szintén kapcsolatban élt. Akkor nagyon ki voltam, ha épp nem várok babát, biztos, hogy szakítok vele. Túl vagyunk a dolgon és most, hogy már nincs bennem indulat, világosan látom a dolgot és azt mondom, hogy ha a párom jól érezte volna magát velem, nem kellett volna más. Azt tudni kell, hogy nagyon rossz terhes voltam, folyton sírtam meg minden. Az is igaz, hogy a páromnak - aki azóta a férjem - fel kellett volna fogni, hogy ez egy átmeneti állapot. Ennyi. Csak azért írtam le, hogy lásd van ilyen helyzetből kiút és talán mindenkit rádöbbent dolgokra és még "jót is tesz" a kihűlni látszó kapcsolatnak.
27/34 anonim válasza:
Ez a megcsalástól is függ. Egyszer megtörtént, amit megbánt (bár én úgy tudnám ezt is csak megbocsátani, ha megtörik és bevallja), vagy mellettem viszonya van. Ez utóbbi esetben semmiféle beszélgetés nem lenne célravezető, számomra az már egy halott kapcsolat lenne.
28/34 anonim válasza:
jaj már, a pasik selejtek. keress egy csajt:D
29/34 anonim válasza:
hm..5 éve együtt élünk..nemrég volt az esküvőnk.. ha megcsalna, az a minimum hogy szétverném..aztán mehet a jóságos k...a ..... ennyi. 25/nő
30/34 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyunk. Én célozgattam dolgokra először és miután már többektől hallottam és gyanús volt a viselkedése, kifakadtam. Tagad, állítja, hogy hülyeség, sosem csalt és nem is csalna meg, szeret minket. Kb 1 hétig fasírtban voltunk, gondolkodtam, visszautasítottam, nem tudtam mit tegyek, váltig tagadta. Majd választás elé állítottam: két lehetőséget kapott, vagy velünk, de megváltozik minden és minden lépéséről tudnom kell, mindent megbeszélünk, jobban besegít a kicsinél is, vagy pedig válunk és költözök a babával, nem a szomszédba, hanem 200 km-rel messzebb, ahol felajánlottak egy munkát és új életet kezdek a babával, nélküle. Most kenyérre lehet kenni, remélem nem igazolódik be a gyanúm. De ha mégis kiderül, hogy megcsalt, lapát! Ezt megmondtam neki. Igyekszek nem a szóbeszédre gondolni és neki hinni, remélem jól teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!