Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha megcsalna a párotok? Legyen az férfi vagy nő. Első reakció?
23:39
Mert az ő hibája, nem ám azé, aki megcsalt. Gratulálok.
Amúgy nem tudom, valószínűleg sokkot kapnék egy időre, és elküldeném a francba!
szakítanék vele..
második válaszolónak pedig, gondolom akivel megcsal az csak tudná hogy van e barátja vagy sem :)
23:45
Akkor sem az ő hibája. A megcsaló felet gondolom nem fegyverrel kényszerítették. Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy akivel megcsal, az tud róla, hogy épp megcsalnak vele valakit.
először is visszacsalnám és elmesélném neki, milyen volt. ha megbánta, nem válnék el a férjemtől, minket ahhoz túl sok minden köt össze. akik csak pasijaim voltak, azokat dobtam volna minden további nélkül.
29/N
23:45
Nem biztos, az is előfordulhat, hogy letagad. :)
A kérdésre: Elgondolkodnék, hol csúszott hiba a dologba. Aztán ha úgy látom, hogy őszintén megbánta, amit tett, és látnék reális esélyt arra, hogy helyre lehet hozni a kapcsolatunkat, akkor megbocsátanék.
Szerintem legelőször sírnék.
Aztán passz. Valszeg szakítanék vele.
20L
attól függ hogy tudom meg...
ha a csaj tudott rólam én is megverném....
de ha nem akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!