Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent, mekkora jelentősége van a férfi szemében annak, ha egy nő beadja a derekát az első két hétben?
Férfija válogatja. Barátnőm már a második randin lefeküdt a pasival és 2 éve együtt vannak már. Én vártam 3hónapot vele és mégis elhagyott az első szex után. Mostani párom meg csak 9 hónap után feküdt le velem.
Ha szeret a pasi vagy csak nagyon bejössz neki, akkor nem fog rosszat gondolni rólad. Ha meg úgy érzed, hogy itt az idő a szexre és megbízol a pasiban akkor csináld bátran.
Nekem volt egy lány az életemben. Msnen ismerkedtünk meg és amikor először találkoztunk nálam is aludt..és nem csak aludtunk...:)
Másnap mondtam,hogy szeretnék még mellette ébredni...erre ő is bologatott és adott egy csokot.
10 hónapja együtt vagyunk... és Láv van. :)
Szóval nem mindig elitélendő...egy lány is lehet "kancás"!
üdv :)
F
Én 3 nap után feküdtem le párommal.
Most leszünk egy évesek és már menyasszony vagyok...Őt nem zavarta,hogy engedtem... :P
Felfogas kerdese az egesz, ismerek olyan pasit akivel, 3 honap utan fekudt le a baratnoje, akkor is azt gondolta, hogy ribi, mivel szerinte minden no az.
Ismerek olyat akinek az ilyesmi nem szamit es az egyejszakas kalandbol lett komoly es szuper kapcsolata.
En a 2 kozott allok, de amugy a jelenlegivel 3 hetet vartunk, csakhogy mi baratok voltunk elotte, szoval ismertuk egymast.
Ez sok mindentől függ.
Mi a barátommal már az első héten együtt voltunk, én iszonyúan kívántam őt, ő is engem, akkor meg miért ne? Lassan két éve együtt vagyunk és még mindig nagy a szerelem :).
Szóval nem ezen múlik a dolog.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!