Ha megcsalna párotok, mit tennétek? (99%os a gyanú pl. )
Figyelt kérdés
1. Nem vesztegetnétek rá szót, egyből ti is keresnétek valakit
2. Próbálnátok megbeszélni ezt a dolgot, és ez után dönteni?
2009. nov. 21. 09:53
11/34 anonim válasza:
Jó példa: Vera, akinek Ausztráliába ment a pasija, megcsalta, ezért eladja a cuccait a vaterán.
12/34 anonim válasza:
Már ha tudta a pasija kódját a vaterára,meg a mail címéhez.
Amennyiben nem akkor,kamu ugye? Ill lopás és szem adatokkal való visszaélés büntette ..enyje..
13/34 A kérdező kommentje:
amúgy az lenne nagy bukta, ha Vera rájönne, hogy a férje nem csalta meg :DD Bocsi, csak ezt muszáj volt:)
2009. nov. 21. 10:44
14/34 anonim válasza:
Ha biztosra tudnám akkor otthagynám, mással szórakozzon, én nem pazarolnám ilyenre az időm.
15/34 anonim válasza:
kedves kérdező=maga az ördög :)
16/34 A kérdező kommentje:
:) csak elméláztam , na...:)
2009. nov. 21. 10:48
17/34 anonim válasza:
Jó ha kiderül, hogy félrelépett, nem mindegy, hogy egyszer, többször, szerelmes lett valakibe, és millió másik dolog lehet.Amikor egy kapcsolaton ekkora rés tátong, ott valami probléma van.
Kérdezz rá, bár a hapsik tagadni szokták a végsőkig.
18/34 anonim válasza:
"bár a hapsik tagadni szokták a végsőkig"
-Akárcsak a nők ugye? :-)
19/34 anonim válasza:
Leülnék vele megbeszélni,természetesen nem higgadtan... :-) Mindenesetre megbeszélnék vele egy-két dolgot,és ezek után döntenék,hogyan tovább.Átgondolnám,én mennyire vagyok hibás ebben,vagy hibás vagyok-e egyáltalán.Ennek függvényében döntenék,van-e értelme együtt maradni.
20/34 anonim válasza:
11:45 érdemes legalább az itolsó oldalt elolvasni mielőtt írsz!!a kérdező bevallotta hogy csak tréfált -.-XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!