Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsalna párotok, mit...

Ha megcsalna párotok, mit tennétek? (99%os a gyanú pl. )

Figyelt kérdés

1. Nem vesztegetnétek rá szót, egyből ti is keresnétek valakit

2. Próbálnátok megbeszélni ezt a dolgot, és ez után dönteni?

2009. nov. 21. 09:53
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
32%
"99%os a gyanú"--Ez hogy jött ki?
2009. nov. 21. 09:58
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy kérdőre vonnám. Sok megbeszélnivaló ezek után szerintem nincs, de nem biztos hogy elhagynám érte. (bár soha nem tudnám neki elfelejteni, az is igaz)
 3/34 anonim ***** válasza:
90%

99%-os gyanú esetén egyértelműen 2., nehogy már szétmenjünk egy olyan dolog miatt, ami talán meg se történt!

Ha 100% (bevallotta, rajtakaptam, ilyesmi), akkor is előbb beszélnék vele, azután döntenék csak, ugyanis valószínűleg az én hibám is, ami történt, és lehet, hogy teljesen orvosolható. Persze ez csak hosszabb kapcsolatokban érvényes, aminek ténylegesen van már számomra értéke. Ha két hét után tesz ilyet, akkor egyértelműen lapát!

4/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt kihagytam, hogy ha már a kapcsolat kezdetén félrelép valaki, akkor nincs értelme folytatni. Második voltam.
2009. nov. 21. 10:04
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ez a gyanúm, igaz nekem sem 100%. Ha beigazolódik akkor fel is út le is út. Nem a harmadikat hibáztatom, hanem magunkat. Tudom, hogy nem épp tökéletes a házasságunk, de azt az energiát amit mondjuk a nőjére fordít, fordíthatná arra is, hogy beszéljük meg a problémákat és oldjuk meg őket. Én is simán megcsalhatnám, mégsem teszem, mert szeretem. De ha eljutott odáig, hogy tényleg lefeküdt egy másik nővel, akkor ennyi volt. Nem ez az elintézési módja a dolgoknak!
2009. nov. 21. 10:10
 6/34 anonim ***** válasza:
33%
én elhagynám de előtte kiosztanák neki 2 akkora pofont h belezöldüljön..ez vonatkozik a cafkájára is.
2009. nov. 21. 10:11
 7/34 anonim ***** válasza:
93%
Ja, nem keresnék senkit, mert nem süllyedek le erre a szintre. Egyszerűen összepakolnék és soha többet nem látna. Utána felőlem azzal du.ghatna, akivel akar.
2009. nov. 21. 10:11
 8/34 anonim ***** válasza:
68%

"de előtte kiosztanák neki 2 akkora pofont h belezöldüljön..ez vonatkozik a cafkájára is."

-Ezzel előrébb lennél? Esetleg ha magadba néznél először?

2009. nov. 21. 10:15
 9/34 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen kérdésből elég sokat találhatsz már itt. Én biztos, hogy kidobnám, megcsalás után nálam második esélyt se kapna.
2009. nov. 21. 10:29
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Míg +dönthetetlen bizonyíték nincs a kezedben addig kár filozofálgatni ezen.Ráadásul a addig 50-50% ugye,vagy igen vagy nem.
2009. nov. 21. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!