Szoktál nyomozni a párod után?
Mi okból?Mit szoktál átnézni?Nemedet és korodat leírnád?
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.Bunkó válaszok nem kellenek!
Nem nyomozás céljából, de előfordul, hogy megnézzük egymás telefonját. Nincs titkunk egymás előtt, így egyikünket sem zavarja. A bizalom megvan, csak szeretünk résen lenni. :)
20L
nem
egyrészt mert bízom benne,másrészt mert nem ad rá okot. Mondjuk ha nagyon gyanús lenne akkor lehet h nem bírnám ki h ne nézzek bele a telefonjába vagy ilyesmi,de szerencsére nem volt még ilyen és remélem nem is lesz.
21/L
Igen.
Főleg a kapcsolatunk első felében...
Amikor nem volt komoly kapcsolata, elég sok nő legyeskedett körülötte... Internetes rádiónál műsorvezető volt, kapta a bókokat MSN-en, chaten, mindenhol...
Naplózott beszélgetéseket szoktam néha nézni, de csak ha nem ismerős az MSN cím, és valószínű, hogy nőé...
SMS-ekből is csak azokat olvasom el, amelyek ismeretlen számról jönnek...
IWIW-en nagyon ritkán kapunk mástól levelet, de mindig megosztjuk egymással... Ha bejelöli egy olyan nő, akihez köze volt, megkérem, hogy ne fogadja el... Ő sem szereti, ha engem jelölgetnek... Nem tartjuk egyik exszel sem a kapcsolatot. Bár szerintem jobb is így, mert sok konfliktust elkerülünk.
Azt hiszem, ennyi :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!