Szoktál nyomozni a párod után?
Mi okból?Mit szoktál átnézni?Nemedet és korodat leírnád?
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.Bunkó válaszok nem kellenek!
Hú, köszönöm, nem számítottam ilyen gyorsan ennyi válaszra :)
Mindegyik hasznos volt :)
nem
22/L.
Mi 8 éve vagyunk együtt, egyszer találtam egy női telefonszámot (névvel) a munkásnadrágja zsebében. Nem rendeztem jelenetet, hAnem szóltam neki, hogy majdnem kimostam.
Akkor mondta, hogy még jó, hogy megtaláltam, mert hívjam fel, akar velem beszélni. Felhívtam, munkát ajánlott.
Szóval nem jó, ha egyből letámadja valaki a párját, mert nem mindig a legrosszabbra kell gondolni.
Nem nyomozok, hanem tudom minden jelszavát, én is használom a telefonját, ha az övé van közelebb; én intézem az iwiw-jét, én is olvasom a leveleit, mivel nincs titkunk egymás előtt. Ha ez gondot okoz egy kapcsolatban, akkor ott titok van, akkor hiába van marha nagy bizalom, cseszheted.
Nyitottsággal jobban járunk a marha nagy bizalom helyett. Így tudom, hogy TÉNYLEG nincs semmi titka előttem.
36/N
NEM! Soha! Undoritó dolog!
Pár éve volt egy ilyen kapcsolatom.
Egem nyomoztak le állandó jelleggel.
Pl.: olyan programot telepitett a srác a sz.gépre ami megjegyzi az összes begépelt adatot. Egyszer odaadta a telefonját, hogy vigyem magammal, pedig az enyém nem is volt lemerülö félben. Akkor egy barátommal találkoztam s kiderült: az ö telefonja azért kellett, hogy felhivja a számát és igy tudjon lehallgatni engem. Lehallgatót tett a hosszabbitóba a szobába, ha esetleg telefonálok nap közben akkor azt is hallhassa. Mindenemet ellenörizte, még a bugyijaimat is.
Fél évig voltam vele. Teljesen kiborultam s lefogytam 38 kilóra, majd hazaköltöztem az anyámhoz. 3 évig tartott mig valamennyire magamhoztértem. Most kezdtem új életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!