Szoktál nyomozni a párod után?
Figyelt kérdés
Mi okból?Mit szoktál átnézni?Nemedet és korodat leírnád?
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.Bunkó válaszok nem kellenek!
2009. nov. 20. 13:15
11/47 anonim válasza:
Nem, és féltékeny sem vagyok rá. Nyilván ez a 2 dolog összefügg. Mivel elég nyílt természetű velem, olyan dolgokat is elmond, amiről előre tudja, hogy a falra fogok mászni, ő maga sugallja azt, hogy megbízhatok benne. Néha késlelteti a dolgokat, de aztán kibuggyan a dolog, és olyankor megkönnyebbül :) Remélem, hogy ez örökre így is is marad, mert lételemem az őszinteség és tudom, hogy én is elmondhatom mindig, ha valami nem okés. Soha nem csaltuk meg egymást. (N,40)
12/47 anonim válasza:
Nem,Mi megbízunk egymásban,pedig én vagyok nő létemre az idősebb:)
36/N
13/47 anonim válasza:
Nem,de gondoltam màr rà,mi lenne ha...De az az igazsàg hogy mindig van valami a zsebében,ami arra utal hogy épp hol volt.Vagy egy gyüjtö a helyiség nevével,vagy épp pizzàt hoz onnét haza,de utolag mindig minden kiderül.Ezért is nem kutatok utàna.Felesleges Ha valami rosszat tesz igyis ugyis egyszer hirtelen fog lebukni,amikor egyikünk se szàmit rà.
14/47 anonim válasza:
Bocsi gyüjtö helyett gyujto akart lenni.22 éves nö.
15/47 anonim válasza:
sosem néztem bele a email-jeibe, messenger-ébe iviv-levelezésébe pedig tudom az összes jelszavát címét mindent.Ez a bizalom jele,még soha nem adott okot a féltékenységre.
16/47 anonim válasza:
nem számit nyomozásnak,ő tudtával nézek emailjét,msnre is belépek ha olyan emberrel akarok beszélni,aki neki fennvan,nekem nincs.Telefon sem olyan,hogy ne nézhetném,én törlöm a felelsleges üziket.Ő is nézhet mindenem.
22/L
17/47 anonim válasza:
Nem, de a párom igen és aki keres az talál.
29/n
18/47 anonim válasza:
én bevalom igen.péntárca ruhazsebem mailek minden.talán azért mert nálam lenne mit találni...
19/47 anonim válasza:
Miért tenném? Ha valaki erre kényszerűl, ott már nagyon nincs rendben valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!