Ha Megtudod, hogy a párod megütötte az exét, ez hogyan érint Téged?
Én megütöttem az exemet.. bunkó volt és pofonvágtam (már szakítás körül történt). Nő vagyok.
Szerinted ezt jeleznem kellene a következő "lehetséges áldozatomnak"? :)
Azért zavarna, mert az én szememben nem férfi az, aki megüt egy nőt. Nem tudom tisztelni az ilyen embert, és nekem fontos, hogy felnézhessek a páromra. Tehát ha egy ilyen kiderülne, lehet, hogy nem hagynám ott egyből (hiszen szeretem), de nagyon is el tudom képzelni, hogy nem tudnám kiverni a fejemből a dolgot, kiábrándulnék, és szakítás lenne a vége.
1. voltam
:) A kérdésben fél szó nem utalt a kérdező nemére, mégis valamiért az eddigi válaszolók egyértelműnek vették, h aki üt, az csak férfi lehet. Ezt csak érdekesség szintjén jegyeztem meg.
A kérdésre visszatérve: nem félnék tőle, pláne, ha irányomba nem tett még hasonlót, vagy nem volt ennek jele. Zavarni kicsit zavarna, mert annak ellenére, h nem ismertek a megütés körülményei, mégiscsak megtörtént. De erre nem lehet egyértelmű ítéletet mondani. Lehet, h az a fél, aki kapott, rendesen kiprovokálta az ütést, és ezer meg ezer oka lehetett. Szerintem ez az, amiből mélyebb következtetést lehet levonni.
Ha önvédelemből tette, nem zavarna. Ha nem, csak mert nem értett vele egyet, vagy erőszakosan akarta a véleményét lenyomni a torkán, vagy máshogy nem tudta megtárgyalni a problémáikat, akkor zavarna, attól félnék, mikor csinálja ezt velem is... mert tényleg nem mindegy, hogy miért csattant el az a pofon-azért, mert rátámadtak, vagy azért, mert beszélgettem egy másik pasival vhol, és féltékenykedik, vagy nem elég meleg a vacsora... mert ha az utóbbi kettő áll fenn pl., akkor sztem nem nagyon fog megváltozni, ha ilyeneket ököllel intéz el...
22/n
Engem nem zavar az ha egy pasiban van egészséges agresszió. na és, én is kaptam pofont, és jogos sem volt, mégsem vagyok felháborodva. Apám egyszer pofon vert :) inkább röhejes dolog volt mint félelmetes.
Én inkább olyan pasival nem kezdenék aki állatokat bánt vagy hasonló. Mert arra nem lehet oka. Ha felhúzzák nagyon és lekever egy pofont, hát legyen.
Nagyon sok múlik a körülményen, de én úgy hiszem, hogy kizárólag csak szélsőséges esetekben vetemedhet egy férfi arra, hogy megüssön egy nőt ( a nő durván nekitámad-nem pofont ad neki, hanem rúg karmol csíp harap, vagyis amikor a férfi testi épsége is veszélybe kerül- vagy a gyermekeit bántalmazza durván vagy részegen stb.).
Ha ilyen szélsőséges helyzet állt volna fenn, akkor nem néznék rá rossz szemmel.
Azonban ha nem ilyen helyzetben történt, akkor félni kezdenék, hogy ha őt megütötte akkor lehet, hogy engem is meg fog. Aminek szerintem nálam is szakítás lenne a vége.
Ha megtudnám, hogy a párom megütötte az exét az első az lenne, hogy leülnék vele megbeszélni a körülményeket, az okokat és az érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!