Ha Megtudod, hogy a párod megütötte az exét, ez hogyan érint Téged?
Ez nagyon sok dologtól függ, helyzetet tekintve:
Először is fontos, hogy tőle tudom-e meg, őszintén, higgadtan elmeséli, mi is történt, esetleg fenyeget vele, vagy másoktól hallom, de ő letagadja, vagy épp akkor ismeri be, stb. Nézzük a legoptimálisabb esetet: ő maga őszintén, egy beszélgetés alkalmával elmondja, mi és hogyan történt.
Na ez esetben: (én nő vagyok, tehát párom férfi - férfi üt meg nőt dologról beszélünk)
1. Ha alapból egy elég agresszív férfi, és nem volt különösebb oka, csupán felment az agyvize, nos, eléggé elgondolkodnék, akarok-e tőle valamit.
2. Ha alapból egy nyugodt ember, és komoly oka volt rá (pl. a nő hazudott neki egy fontos dologban, meglopta, átverte, megcsalta és provokálta, stb), akkor semmi probléma, emberek vagyunk, mindannyian hibázunk.
Tehát helyzettől függ.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:48
Szó nem volt arról, hogy ezt jelezned kellene, nem ez volt a kérdésem!
Mondjuk a megcsalás ténye és ennek erős tagadása volt az ok... Férfiről van szó, de mindkét nemre vonatkozik a kérdésem.
velem ez megtörtént. Mármint én tudtam meg,hogy a párom megütötte az exét.Mondjuk az "kicsit más" helyzet volt,nem csak megütötte..
Őszintén szolva akkor nem foglalkoztam ezzel,aztán ahogy teltek a honapok,oszlott arózsaszin köd,velem is elkezdett erőszakoskodni,aztán inkább nem vártam meg,hogy engem is elgyepáljon. Aki 1 nőt megüt,az meg fog többet is ,elhihetitek.
Eleve aki pofozkodással,vagy ami még rosszabb esetleg verekedéssel akarja megoldani a problémáit,vagy ennyire elszáll az agya ha ideges,abból már jó dolog nem sülhet ki..és kutyából nem lesz szalonna. Legyen akár nő,akár férfi az illető.
Attól függ.
Ha a férjem és több éve élek már vele,de soha egyszer sem adta a jelét sem annak,hogy meg akarna ütni,akkor nem érdekelne,hogy az exével hogy és miképpen alakult úgy a helyzet.Az a múlt,és én a jelenben élek vele.A múltat megváltoztatni nem lehet,így nem az lenne fontos számomra.
Ha nem a férjem ,és csak pár hete/hónapja járunk,és dicsekedve meséli,hogy az exét megverte ,mert "ki ha én nem" típus a pasas,akkor szánalmasnak tartanám,és rövid időn belül elhagynám.
Ha nem a férjem csak egy ideje járunk,de nem is tőle,hanem másoktól tudnám meg,vagy bírósági papírokból tudnám meg,hogy félholtra vert egy nőt,akkor amint lehet lepattannék,és soha nem állnék vele szóba.Tőle még félnék is egy kicsit.
A férjem egyszer megütötte a volt nejét, de annak az volt az előzménye, hogy a nő többször ütötte őt, egyszer elszakadt a cérna és visszaütött.
A hölgyet ismerem, rám is támadott már úgy, hogy majdnem ő lett az első ember, akit életemben megütöttem...szóval ismerve mindkét felet, nem hibáztatom a férjemet, hiszen belőlem is kishíján kihozta a pofongépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!